Is het Europees Hof een terroristische organisatie?

EuGH in Luxemburg | Bildquelle: a (D lling)Gestoord, krankzinnig,

Hamas is geen terroristische organisatie en wij zijn trouwe vazallen van het koninkrijk der belgen.  Ziet u de overeenkomst?  Neen?   Beide zijn even onwaarschijnlijk als het uitroepen van de Vlaamse Staat op 11 juli.

De EU heeft met de beoordeling van Hamas als terroristische organisatie ‘procedurefouten‘ begaan.  De rechters meenden dat deze beoordeling rust op informatie van ‘horen zeggen’, uit media en het internet.  De beoordeling moet gestaafd worden door internationale instellingen.

Deze video is een voorbeeld van een niet aanvaard bewijs.  U ziet voormalig Hamas-premier Ismail Haniyeh van de PA tijdens een toespraak in Gaza op 23 maart met als boodschap dat Palestijnen niet mogen en niet zullen ophouden terroristische aanvallen te plegen tegen Israël.  Hij moedigt de toehoorders aan onschuldige Israëli’s aan te vallen, maakt melding van een nieuw tunnelnetwerk in de strijd tegen Israël.  En uiteraard reageert de massa laaiend enthousiast als hij Tel Aviv als doelwit noemt.  Deze beelden gelden dus niet als bewijs.

En deze van augustus, om de ‘overwinning’ in de verf te zetten, met daarbij een voorspelling aan het adres van Israël.  Vanzelfsprekend, niet geldig als bewijs. Evenmin als tientallen andere filmpjes, die men binnen de minuut op YT kan vinden.

Het Europees Hof heeft die waanzinnige beslissing genomen.  Zijn wij verbaasd? Neen.  In het land b laat men zware criminelen, die even een dipje hebben, gewoon los op de samenleving, laat men kinderontvoerders, verkrachters en moordenaars jarenlang ongemoeid, worden procedurefouten quasi in de wet ingeschreven en mag allah-en-klein-pierke hier zowat heel onze samenleving verzieken.    Vermits de EU en aanverwante vehikels trots het etiket ‘belgië-in-het-kwadraat’ mogen dragen zijn wij niet verbaasd.

De Hamas die wij kennen vuurt vanuit crèches, scholen en ziekenhuizen raketten op Israël.  Herhaaldelijk, wekenlang.  De Hamas, die wij kennen bouwt tunnels, met het materiaal bestemd voor scholen, ziekenhuizen en woningen.   Tunnels om in Israël aanslagen te plegen.
Israël bijt wekenlang op zijn tanden, reageert niet, maar als uiteindelijk de veiligheid van de burgerbevolking in het gedrang komt, dan krijgt Hamas de volle laag.  De politiek en de media draaien door.  Zie je wel: Israël wil geen vrede!  Israël – de nazistaat.  De poco EU komt aangedraafd met geld, veel geld – 450 miljoen euro of is het méér?  Individuele hulp van landen en NGO’s bovenop.  De VSA ‘lenigen de nood’ met nog eens 400 miljoen dollar.

Zouden we niet beter gewoon wapens sturen?  Besparen we hen de moeite om vergelijkende offertes binnen te halen.  Laten we elkaar geen Liesbet noemen.  Met dat geld vullen ze eerst de zakken van hun leiders en vertrouwelingen.  De rest gaat zoals in het verleden naar wapens, munitie en de bouw van nieuwe tunnels.  Wie maalt er om de elektriciteitsvoorziening (Israël staat wel in voor stroomtekorten), een functionerende post, wegenbouw, nutsleidingen of openbaar vervoer.  De vernietiging van Israël heeft voorrang.  De Hamas die wij kennen zal nooit veranderen.

Het geld van de EU, de VSA, van goedmenende Vlamingen (…Hebben de Palestijnen dan geen recht op een eigen staat?) wordt gebruikt om Israël van de kaart te vegen, om Israëli’s te vermoorden.
Eigenlijk doet de EU, het land b, het Vlaams Gewest hier net hetzelfde: we financieren de invasie in onze landen en dan wordt er bovendien verwacht dat we luidkeels te staan applaudisseren.  Wie het daar niet mee eens is, is uiteraard een… u weet wel.

FT

Hamas geen terreurorganistatie?