Terwijl PVV en FvD verguisd worden…

... mag een neo-nazi zich verwarmen aan sympathie- en steunbetuigingen

"Ja Nederland doet het weer, ook de media neemt het klakkeloos over, zonder verificatie natuurlijk, maar dat is niets nieuws onder de zon. Vergeten zijn ze te vertellen dat er al sinds 2014 een burgeroorlog heerst in Oost-Oekraïne en deze ex-burgemeester mag gewoon in Nederland op tournee, dat hij waarschijnlijk oorlogsmisdaden heeft begaan, is niet zo belangrijk, zolang hij de Russen demoniseert is alles goed. Hij heeft de Russische taal verboden, Russisch sprekende bevolking gediscrimineerd, zelfs vermoord. Maar dat maakt niets uit, het Westen is zelf, geloven ze, in oorlog met Rusland. 
Een oorlog die ze nodig hebben om de “green new deal” uit te voeren, dan ga je dus letterlijk over lijken. Geen olie en gas meer, dat is belangrijk voor de klimaat ideologie. Dus een oorlog voor hen komt goed uit, dan gebruik je allerlei soorten propaganda, die de onwetende EU bevolking als zoete koek slikt. Rusland is bezig met een speciale operatie om nu juist deze groepen, je kunt ze vergelijken met jihadisten, op te ruimen. Dat er veel vluchtelingen zijn ligt niet alleen aan de Russen, maar aan de burgeroorlog die al acht jaar geleden begonnen is, net als in Syrië destijds, zijn sommige autochtone bevolking geradicaliseerd, dit keer als rechts radicale nationalisten en zich aangesloten bij o.a. Pravdy Sektor, net als de ex-burgemeester van Melitopol!..."

Lees dit artikel vooral verder op de blog van de Nederlandse journaliste Sonja van den Ende: Rechts radicale Pravdy Sektor ex-burgemeester uit Melitopol op tournee in Nederland

Nine for News besteedt er ook aandacht aan: