4 gedachten over “Ter herinnering: prof. dr. Rik Coolsaet, “expert” bij de nullenzender

  1. Het was de moeite niet om het clipje helemaal uit te zien. Dat manneke is volledig achterlijk of compleet zot, OF hij bekeerde zich tot de islam (wat zowat op hetzelfde neerkomt).

  2. Rik was naar het schijnt aanwezig in de Bataclan in Parijs op het moment van de aanslag. Volgens hem waren er helemaal geen terroristen aanwezig, maar zijn de doden te wijten aan ontploffend Chinees vuurwerk.

  3. Deze kerel is rijp voor het zothuis. Hoewel, mensen die in een psychiatrische instelling verblijven zijn waarschijnlijk nog minder gevaarlijk als dit heerschap. Dit is maar weer eens het bewijs dat je niet noodzakelijk lang moet studeren om een om de bal compleet mis te slaan.

  4. Die Coolsaet is samen met de rode ridders , groene breedsmoelkikkers , Mutti Merkel en nog dergelijke ” Willkommen Fluchtlingen ” plakaatzwaaiers momenteel nog gevaarlijker dan heel dat IS circus . Zij hebben de weg geopend en houden de poorten wagewijd open voor heel die miserie van het heden en de toekomst . Ze blijven geloven dat zij juist handelen ondanks de vele voorbeelden en waarschuwingen . Voor dat soort mensen hebben de Psychiaters een wetenschappelijke naam

Reacties zijn gesloten.