Pegida: morgen, 16 november 20.00 uur

In 't verzet 3 luie stoel STOP3APegida-manifestatie
Maandag 16 november 2015 – 20.00u.
Hendrik Conscienceplein, Antwerpen-centrum

Vrijdagavond 13 november jl. vond een reeks vreselijke aanslagen plaats in Parijs met meer dan 120 onschuldige doden. Deze aanslagen zijn de zoveelste aanslagen in een lange rij.

De daders waren geen Europeanen, meer zelfs, ze verwerpen de Europese manier van samenleven.

Niet enkel Frankrijk, maar gans Europa zou in staat van beleg moeten zijn. Pegida waarschuwde en zal blijven waarschuwen voor de resultaten van het veel te lakse en zelfs amateuristische beleid dat ons moet beschermen in ons eigen land en continent.

We weten met zekerheid dat dit de zoveelste aanslagen zijn gepleegd door moslims. We weten ook dat de meerderheid van de moslims geen terroristen zijn, maar dat neemt niet weg dat we bedenkingen blijven hebben met de aanwezigheid van deze religie in het vrije westen.

Tegelijkertijd blijven we waarschuwen voor de mogelijkheid dat terroristen zich onder de vluchtelingen mengen, waar onze grenzen wagenwijd voor openstaan.

Kom maandagavond naar Antwerpen en laat samen met vele anderen uw stem horen!

“Naast Pegida-woordvoerder Kristof de Smet zal ook Vlaams volksvertegenwoordiger Tom Van Grieken het woord voeren.”

3 gedachten over “Pegida: morgen, 16 november 20.00 uur

  1. Terwijl de duitse Gutmenschen, incl de Maizière, waarschuwen dat we vluchtelingen en terroristen niet mogen verwarren, blijkt de ene na de andere terrorist als vluchteling via GR te zijn binnengekomen.
    Hoe kan een volk, dat technisch zo goed is, zo slecht zijn op maatschappelijk vlak? Om nog maar van hun gevoel voor humor te zwijgen…

  2. Waarde redactie, graag nog volgende aanvulling bij uw bericht over de Pegida-manifestatie van morgen:
    “Naast Pegida-woordvoerder Kristof de Smet zal ook Vlaams volksvertegenwoordiger Tom Van Grieken het woord voeren.”

Reacties zijn gesloten.