Syrische ‘vluchtelingen’verrijking in Canada

Op de Fredericton High School in New Brunswick worden Syrische asielzoekers – met een volle baard – van 22 jaar nog als leerling geaccepteerd. Ze proberen meisjes van 14-15 jaar te versieren en als dat niet lukt zelfs nog jongere meisjes.

Politieke correctheid belet aanpak radicalisering
Volgens de ouders durven Canadese jongens hier niets van te zeggen, uit angst om ‘racist’ te worden genoemd. Nieuwsmedium The Rebel vroeg op grond van openbaarheid van bestuur documenten op. De documenten onthullen ‘ontluikende radicalen’ in de klas die ‘een oorlog tegen vrouwen’ in Canada importeren. Uit politieke correctheid wordt dit niet aangepakt. Uit interne mails blijkt dat 19-20 jarige mannen fysieke confrontaties met leraren zoeken en andere leerlingen – speciaal meisjes – pesten.

Antisemitisme
Uit een enquête onder de Syrische leerlingen bleek dat 20% van hen verkrachting binnen het huwelijk acceptabel vindt. Ze eisen sekse gescheiden gebedsruimtes en schoolbussen. Syrische meisjes uiten tegen leraren hun angst voor hun vaders en broers. Er vinden antisemitische pesterijen plaats tegen joodse leerlingen.
Eerder bleek al dat migrantenjongeren op een andere school, de Chebucto Heights Elementary School andere kinderen mishandelden en in één geval een meisje sloegen met een ijzeren staaf.

Infowars

The Rebel

1 gedachte op “Syrische ‘vluchtelingen’verrijking in Canada

  1. Paul Joseph Watson van Infowars zit zoals gewoonlijk maar wat te lullen over de problemen. Over wie er verantwoordelijk voor is zwijgt hij valselijk. Zoals ook over wie er werkelijk schuil gaat achter de immigratie, de “multikul”, en de politiek correcte terreur via de “hate speech laws” .. Over welke belangen de Canadese regering werkelijk dient zwijgt hij nog meer!!!
    Ofwel zegt men alles, en gaat men door tot op het bot, ofwel zwijgt men, als men zijn ziel verkocht heeft aan de “duivel”. Watson gaat er echter vanuit dat alle lezers “nuttige idioten” zijn, die te stom en te dom zijn om te zien met wat hij bezig is.
    Het is goed dat Golfbrekers dit publiceert, om een gedacht te krijgen van de “valse profeten”.

Reacties zijn gesloten.