Submission, geestelijke totale onderwerping, massa indoctrinatie, het orgasme van links

Di Rupo hakbarWat ik altijd al vastgesteld heb en door de geschiedenis ook bevestigd is, het nationaalsocialisme, het communisme en de islam hebben de zelfde ideologische doelstellingen en dat is de wereldheerschappij.
De een noemt het wereldkalifaat, de andere het duizendjarig rijk de andere de wereldwijde “eerlijke” gelijke verdeling van geneugten en lasten.
Volgens Marx moest het communisme twee fasen doormaken, waarbij de eerste fase vaak ‘socialistisch’ wordt genoemd. Vandaar de verwarring, het door elkaar halen van de termen socialisme en communisme wanneer er verwezen wordt naar bepaalde bestaande regeringsvormen of naar de toekomstige maatschappij.
Die drie totalitaire systemen veroveren meestal de macht op militaristische wijze in zwak gestructureerde landen.
Het nationaalsocialisme maakte dankbaar gebruik van de democratie om de totale macht te veroveren, zij hebben zich dan kunnen concentreren op het buitenland.
Het communisme had het niet moeilijk om de hongerige massa te mobiliseren, die had ook geen tussenstadium nodig als lokmiddel.
Die middelen gebruikt de islam ook maar dan overgoten met een godsdienstsaus, als de vorige totalitaire systemen bedacht door denkers mislukten waren het de denkers, de uitvoerders kortom mensen die niet deugden en werd alles afgevoerd na miljoenen dodelijke slachtoffers en het totale failliet.
En daar komt het geniepige van de islam naar boven, alles is de wil van god, er kan geen mens verantwoordelijk gesteld worden voor het mislukken van gelijk wat, het is altijd allah haar wil.
Het enige wat de totaal geruïneerde bevolking in de islamitische landen willen met hun bevrijdende lenteopstanden is meer islam, laat dat duidelijk zijn, zij kennen niet anders, het is altijd wachten op de goedheid van allah om het beter te hebben, het is de schuld van te weinig islam, WERELDWIJD.
Submission, geestelijke totale onderwerping, massa indoctrinatie, ook het orgasme van links.
Hoe hadden intelligente denkers als Marx en Engels dat over het hoofd kunnen zien, de domme massa nog kunnen straffen voor hun ongehoorzaamheid NA HUN DOOD, allah of god loert achter iedere hoek. Weg KGB, weg Leibstandarte Adolf of Moustafa, weg waffen-SS, weg CIA, allen weg want allah waakt.
Nu spreekt men van een gematigde islam, ( de eerste fase volgens Marx) iets wat in de islamitische landen onbekend is, maar vooral wordt er telkens en enkel naar de religieuze gebruiken gewezen als er meer rechten worden gevraagd of gegeven door collaborateurs.
Het is wat het is en men streeft naar een nieuwe wereldorde gebruik makend van de onderwerpingdrang aan hogere machten van de verworpenen der aarde, een kleine correctie in de werken van Marx en oeps men kan terug naar een nieuw maatschappelijk destructief experiment. “Voor de islam koestert de linkse kliek echter een groot ontzag. Herkennen zij zich in het systeem van totale geestelijke onderwerping dat deze zogenaamde religie oplegt? Zijn de roden gefascineerd door de intolerantie en de drastische methodes waarmede afgerekend wordt met tegenstanders? Is de arrogante dominantie de reden van de stille bewondering? Of is het gewoon platte collaboratie met de bezetter die over een aantal jaren het beleid bij stukjes en beetjes zal overnemen ?”

Voor alle duidelijkheid, zeg jij het nog eens Paul
http://www.youtube.com/embed/RWcVguB0GaY

8 gedachten over “Submission, geestelijke totale onderwerping, massa indoctrinatie, het orgasme van links

  1. Zover is het al gekomen dat moslims Elio Di Mohammed aanbidden in zijn kiescampagne . Vermoedelijk heeft hij een “verhogink” beloofd van het leefloon , waarom niet ? als de Vlaminken toch betalen

  2. Zoals de man zegt ” het probleem gaat niet weg, het zal erger, erger en nog erger worden”.Daar zijn wij intussen ook al achter, enkel de “correcte politici” zien dat niet. De EU dictators willen nog meer import van soepjurken, hangmatters, en uitzuigers van ons sociaal systeem. En als je niet bereid bent ze binnen te laten, dan doen de EU clowns het licht uit, simpel comme bonjour.

  3. Rene,
    Jammer voor de inkorting, had het graag gelezen.
    Ik had de veiligheidsschoenen met stalen neus al klaar staan om die idioten een bezoekje te brengen…:-):-)

  4. Wat in dit artikel staat heb ik al enkele jaren geleden aangehaald en met mij anderen die ook op Angeltjes reacties brachten en die nu hier ook trouwe lezers:schrijvers zijn.
    Het is eigen aan “links besmette” geesten om de massa te lokken met een paar beloften of voorstellen die op het eerste zich logisch en goed lijken. Eens ze dan de macht hebben dan wordt alles dat niet braafjes in het gelid loopt weggeduwd (in het beste geval) of erger, al naargelang het openbaar moet gemaakt worden of het zonder ruchtbaarheid kan uitgevoerd worden. Ze beschouwen de massa zoals een dier dat je kan lokken met een wortel. Eens de wortel aangenomen worden de poten in ketens geslagen.

Reacties zijn gesloten.