Vervang enkele woorden…

De Australische premier  Tony Abbott wil een week bij de aboriginals gaan leven.  Op deze manier wil hij de aandacht op de troosteloze situatie van de oerinwoners vestigen.  “Waarom zouden de oerinwoners na 226 jaar met een beperkt interesse van de overheid niet voor zeven dagen de ongedeelde aandacht van hun minister-president hebben?”, stelde hij de (overbodige) vraag.
Voorlopig is nog onbekend waar en wanneer juist hij gaat afdwalen  naar het East Arnhem Land, bij de krokodillen en de Yolngu-gemeenschap.  Bovendien heeft hij zich met een schrijven aan zijn regering gericht, waarin hij duidelijk maakte dat vooropgezette doelstellingen ten gunste van de oerinwoners ver van bereikt zijn.
De omgang met de oerinwoners is een schandvlek in het land.

Vervang de cursief geplaatste woorden door: “belgische, Elio Di Rupo, sales flamins, 184, Noord-belgië, leeuwen, boerkesgemeenschap”  en u krijgt het scenario van een emo-documentaire, waarmee het land b hoopt een filmprijs weg te kapen.

20 Min;onLine

 

2 gedachten over “Vervang enkele woorden…

  1. Als op die foto die rechtse man de Australische premier is heeft hij zich al zeer goed aangepast in de leefwereld van de aboriginals .

  2. De filmprijs die de belgische versie dan gaat winnen is de ” plastieken wc borstel”.

Reacties zijn gesloten.