Nieuwe bloedgroep: M?

Nadat we Oostenrijk hier de laatste weken enkele keren door de mangel getrokken hebben, plaatsen we nu ook een positief bericht.

Het Oostenrijkse Rode Kruis (ÖRK) weigert moslim bloed!

Het bevalt de supporters van ‘reinheid’ en ‘kuisheid’ helemaal niet dat een verantwoordingsbewuste doktores van het ÖRK het gewaagd heeft het “waardevolle” moslim bloed te weigeren.  De islamitische geloofsgemeenschap van Linz wou onder de leden een actie voor bloeddonoren op poten zetten.  Dat werd  geweigerd met de verklaring dat het dikwijls om “verontreinigd bloed van mensen met moslim achtergrond of van Turkse oorsprong” gaat.

De doktores staaft de weigering met een medische uitleg , nl. dat in het bloed van Oost-Europese volkeren een hoog percentage van hepatitis-B-antilichamen voorkomt.  Dit in contrast met de Turkse Rode Maan, die omwille van ideologische redenen (lees: haat tegen alles wat niet-moslim is) een fabriek voor de vervaardiging van medicijnen, die uitsluitend van moslimbloedplasma voorzien wordt,  ondersteunt.  M.a.w. plasma van ongelovigen komt niet in aanmerking om levens te redden van moslims.  Nog liever gaan ze dood.  Goed om weten.

Het thema is niet nieuw.  Ook homo’s komen niet in aanmerking als bloeddonor omwille van het beduidend hoger risico van een HIV-besmetting.   Internationaal wordt dit gegeven aanvaard.  De groene jongens en meisjes vinden dit echter discriminerend.

Is het dan niet discriminerend dat moslims hun geloofsgenoten oproepen bloed te doneren om te vermijden dat hun broeders en zusters bloed van ongelovige honden in hun aders zouden gepompt krijgen?
Chapeau voor de doktores die haar eed aan Hippocrates ernstiger neemt dan gevolg te geven aan de politiek-correcte druk.  Weet iemand meer over de toestand in het land b?

Misschien moet men overwegen de bloedgroepen te voorzien met een bijkomende letter.  De letter “M“.  Om interreligieuze besmetting te vermijden.

FT

1 gedachte op “Nieuwe bloedgroep: M?

  1. Onozelaars ! alles wat van ons komt is haram behalve ons geld , leefloon , OCMW , kindervergoeding , medische verzorging enz. Dat zouden zij als goede gelovige moslims ook moeten weigeren dan kunnen ze de sfeer opsnuiven van hun thuisland daar hadden ze ook niks . Mijn bloed in geval van nood , staat ter beschikking van iedereen , ook voor moslims als daar een leven kan mee gered worden. Daarmee maak ik het onderscheid tussen mijzelf als ongelovige MENS tegenover een gelovige MENS . Prijsvraag ! met het juiste antwoord wint U een liter Haram bloed ………wie is nu den beste !

Reacties zijn gesloten.