Stop het Marrakesh Immigratiepact

Deze oproep voor de stopzetting van het Zelfmoordverdrag blijft tot 9 december bovenaan staan:

Nieuwe bijdragen vindt u hieronder.

De bronafbeelding bekijkenTeken de petitie

Op zaterdag 17.11: bijna 30.000 handtekeningen.  Blijf deze oproep verspreiden!  Maandag 19.11.: 34.000 handtekeningen.  28.11.: meer dan 50.000 handtekeningen.  1.12.: meer dan 65.000 handtekeningen. Op 5.12. Sinterklaasavond: meer dan 100.000 handtekeningen.

Vandaag 6 december, Filip Dewinter gaat 125.000 handtekeningen afgeven aan “onze” premier Michel in de Kamer

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen

Vandaag, 20.11: opiniepeiling bij de staatszender.  Grote meerderheid is tégen en toch zal onze “te vertrouwen” regeringsleider het gaan goedkeuren.  Het klootjesvolk kan naar de kl… lopen. (…)

“U trekt naar Marrakesh en u neemt mee… de Grondwet… Kom in mei ’19 niet klagen als de anti-politiek een overwinning behaalt!”

“We hebben hier een Australisch model op Twitter en een belgisch model in de praktijk.”  Hendrik Vuye fileert de migratiepolitiek van de regering en de niveaanse importsecretaris: “Wie was de politieke hoofdverantwoordelijke binnen uw regering die dat migratiepact moest opvolgen?”

Lees ook: N-VA wou Migratiepact ook “actief promoten”.

Dries van Langenhove:  Het Zelfmoordverdrag in een notendop:

Ook Frits Bolkestein verzet zich tegen het Zelfmoordverdrag: “Teken het pact niet”:

21.11.: 40.000 handtekeningen

22.11: Nieuwe tussenkomst van Filip Dewinter in het fed. parlement en van Veerle Wouters:

De bronafbeelding bekijkenLees ook: ‘N-VA had lang geen probleem met de VN migratieresolutie, maar de dreiging op rechts is nu te groot’

15 gedachten over “Stop het Marrakesh Immigratiepact

 1. Wij moeten beducht zijn voor sluimerende machteloosheid tov internationale
  Verdragen ! Denk aan de nefaste gevolgen van de ‘ familiehereniging’ in de 70 er jaren ….: Het was bedoeld als sociale , menselijke tegemoetkoming, maar het lokte een niet te stoppen migratie en volgmigratie massaal uit !

 2. Ik vraag mij af onder welk-isme men de partij van BDW kan rangschikken.
  Zoals U weet is elke filosofische strekking als een –isme gekend,ik vraag mij dan ook af onder welke benaming men de huidige NV-A kan rangschikken.
  Het antwoord op deze vraag kan dan ook gefileerd worden door een specialist terzake.
  BDW,alhoewel een uitgelezen retorica leerling, alhoewel niet de enige,toch niet de uitvinder van de logica,laat staan de ethica en de logos.
  Als men luistert naar zijn ,gespeelde onschuld en uitspraken,naar aanleiding van de gemeenteverkiezingen, kan men niet anders hebben dan walging voor zijn hypocrisie.
  (wie gelooft die mensen nog!!).
  Dit staat totaal in contrast met zijn retorica, van enige menselijkheid en begrip voor het”klootjesvolk” is dan ook geen sprake.
  De originele”enerzijds-anderzijds” of “ik ga er van uit dat…”,beter gekend als Mr.Clooney van de Belgische politiek gaat naar Europa(na zijn nederlaag in Antwerpen),om zijn collega Marianne Thyssen die na, een “zwaar examen binnen het Euro-parlement”, en belangrijk ook, beter stond gerangschikt op de pikorde,te vervoegen.
  Dat hij geen premier werd in Belgïe in de plaats van Michel speelt zeker mee om hem deze troostprijs toe te bedelen.
  De kopie hiervan blijft voor 6 jaar in Antwerpen en zijn partij wordt,bij de komende federale verkiezing,buitengekegeld uit de federale regering(onvermijdelijk).Hoe kan men anders ,
  op basis van de tirannie van de,federaal gevormde meerderheid,zeker na de knieval van de NV-A en, na het goedkeuren van het Marrakechverdrag(Francken als valiesdrager).
  Nu kan de partij terugvallen op het Calimero-effect en kunnen zij terug de underdog toer op..
  Een paar jaar later kan Mister Clooney dan genieten van een lucratieve job,en na het opstrijken van een afscheidsvergoeding van zijn pensioen genieten.
  Alhoewel de minister-president van Vlaanderen de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt om van, een riante ontslagvergoeding, te genieten(in analogie met zijn leeftijdsgenoten),zie ik hem dat nog niet doen.
  De hierboven genoemde politici zijn dan ook volkomen inwisselbaar en zijn,naar mijn gevoel,zuivere sofisten,niet gespeend van enig gevoel.
  Ze dronken een glas,pisten een plas,en alles bleef zoals het was.
  Vriendelijke groeten.

 3. Iedereen die dat smerig pact gaat ondertekenen zal het label “lafaard & volksverrader” voor de rest van zijn leven meedragen en wij zullen dat sterk onder de aandacht brengen.
  Dat pact hoort in de versnipperaar thuis, onze grenzen moeten gesloten worden zodat geen enkele islamitische barbaar nog binnen geraakt en de aanwezige barbaren moeten verdreven worden en de islam verboden worden.

 4. In de vrije tribune van 28-11-2018(doorbraak)bakt een zekere Steven Vandenborre het echt wel bruin in zijn analyse van het VN-imigratiepact van Marrakech.
  Hij relativeert gewoon deze discussie en vindt dat de regering het pact ,in zijn huidige vorm,moet tekenen.
  Volgens hem behoudt de federale regering haar soevereiniteit inzake immigratie!!
  Op het risico dat activistische rechtspraak van bepaalde rechters zou kunnen optreden stelt hij gewoon het “checks en balances” binnen het rechtsysteem,hij stelt dat deze rechters waarschijnlijk zullen,kunnen gekortwiekt worden!!(voorwaardelijke wijs,wishfull thinking)
  Het VN-migratiepact zou bovendien voortbouwen op de Universele Verklaring van de Rechten van de mens(UVRM),dit pact haalt volgens hem zijn inspiratie uit het Europees Verdrag van de Rechten van de mens(EVRM).
  Hij vermeldt echter niet dat de moslimlanden noch steeds niet de Verklaring van Caïro willen ondertekenen daar vanuit islamitisch standpunt, de rechten van de mens,ondergeschikt zijn aan de sharia.
  Nochtans heeft het Europees Hof voor de Rechten van de mens(EHRM)een arrest geveld(arrest 13-02-2003) dat de sharia niet verenigbaar is met de fundamentele principes van de democratie.
  Van dit alles,alhoewel zeer relevant,is geen sprake, evenals van het gebrek aan reciprociteit tussen”hen en ons”.
  Bovendien tracht hij het standpunt van zijn tegenstanders onder te sneeuwen door te stellen dat het politiseren van de mensenrechten een groter risico zou vormen dan het VN-migratiepact te ondertekenen.
  Door alleen te focussen op de voordelen,zonder oog te hebben voor de nadelen,en deze te verzwijgen ,doet hij echter aan oneerlijke discussie .
  Ik vraag mij dan ook af welke geheime agenda dhr.Vandenborre heeft om het onverdedigbare,alsnog te verdedigen .

 5. stop dat pact,er zijn 193 landen in de vn,waarvan 140 landen een deel van hun problemen willen doorsturen naar ongeveer 45 landen die honderden jaren gewerkt hebben om een leefbaar land te maken gebaseerd op solidariteit en offers van de inwoners.MIJN voorstel een bneperkte immigratie van bv 10.000 per jaar en ook een stop daarboven,met een zware straf voor illegale immigratie en hulp aan illegale immigranten.De LAATSTEKANS OM EUROPA TE REDDEN.

  • 10.000 per jaar… in werkelijkheid na de gezinshereniging… ca. 50.000 per jaar. En dan krijgt elk jong gezin nog 3 à 4 kinderen àls manlief het bij één echtgenote houdt. 200.000 per jaar. Op tien jaar 2 miljoen… In één generatietijdperk 4.5 miljoen… Hoe moeten we die allemaal integreren, onderhouden, werk verschaffen, opleiden, onderbrengen, onderwijs geven, medische verzorging voorzien… En dan hebben we de zwarte cijfers (illegalen) niet meegeteld.

 6. Nu gaat de premier, vroeger heette iemand met die functie eerste minister, toch wat te ver. Hij noemt een foto van een herkenbaar straatbeeld, uit grote en minder grote steden in binnen en buitenland, met vrouwen die zich, zoals Allah het verkiest, van kop tot staart bedekken “schandalig en onaanvaardbaar”, omdat een dergelijke foto in een campagne terecht kwam. Hoe moeten die vrouwen zich voelen, mijnheer Michel?

  p.s. aan redactie: krijg een waarschuwing in het rood met een rode driehoek voor deze web: niet beveiligd

   • @ Ropie,

    ik heb Antwerpen ingewisseld voor Zeebrugge dat ik graag in “Brugge aan Zee” zou willen omtoveren want voor de dikke nek van een Antwerpenaar klinkt dit beter.
    Het gevolg was dat ik me tot op vandaag nog steeds in vakantiestemming voel aan de mooiste zee van de wereld: de Noordzee, die vandaag weer een staaltje gaf van al haar kunnen en schoonheid.
    Ik werd dus afgeleid en liet de politiek voor wat ze was, zelfs de Kazahrian Maffia.
    Maar goed, vakantie kan niet eeuwig duren vandaar terug mijn pover begin.

 7. Een verhaaltje over;burgers,cavalerie,voetvolk,en indianen.
  De laatste dagen wordt er zoveel aan simplificering en oversimplificering gedaan dat ik meen,als burger, hier dan ook kan aan meedoen,aan de hand van een verhaaltje.
  Het verhaaltje gaat als volgt,in oude cowboy stijl(muziek bij te denken);
  Een groep burgers wordt met al hun hebben en houden bedreigd door een groep indianen.
  Deze worden,zijdelings,gadegeslagen door de cavalerie,er wordt echter besloten om niet in te grijpen.
  Wanneer de cavalerie echter verneemt dat de éérste groep indianen wordt gevolgd door een nog grotere groep staan zij voor de keuze;
  -ofwel snellen zij,aangevuld met voetvolk,de bedreigde burgers te hulp(vlucht vooruit),waar,na hergroepering,hun overwinningskansen veel groter zijn.
  -ofwel wachten zij af en worden in de pan gehakt door de tweede,veel grotere,groep indianen.
  Strategisch gezien is de eerste optie dan ook de meest veilige,hetgeen zij ook doen.

  Tot welke groep iedereen behoort is vrij in te vullen.

  • Er is maar één partij welke voluit voor uw eerste optie gaat en dat is die partij die de NVA-kat de bel heeft aangebonden nl.Vlaams Belang. Door een goede timing van hen is dit een mediabom geworden. NVA is zich in alle bochten aan het wringen en rond de pot aan het draaien, tot ze toch in hun broek doen…. Hopelijk vergis ik me!
   @red. quid filmpjes Dries van Langenhove en Tom van Grieken??

    • @redactie: gisteren waren de beide filmpjes niet meer te consulteren. Hoe dat kwam weet ik niet, maar ik vond het spijtig dat ik de “kijkcijfers” niet meer kon zien stijgen (resp.+600 en+800duizend!!)

     • Gebeurt wel meer. Wij stellen herhaaldelijk vast dat wij filmpjes plaatsen, die nadien niet meer “oproepbaar” blijken te zijn, zowel op facebook als op youtube. Nu beginnen ze zelfs met afbeeldingen die niet door de poco beugel kunnen.

Reacties zijn gesloten.