Steun de blanke Boeren!

foto van NSV! - Nationalistische StudentenVereniging.

Er zijn 150 moorden per 100.000 inwoners, dat zijn de cijfers van AfriForum voor het jaar 2017. De boerenpopulatie in Zuid-Afrika heeft drie keer meer kans om vermoord te worden dan een politieagent in hetzelfde land. Het globaal gemiddelde voor moorden is 6 per 100.000. In Zuid-Afrika grijpt elke dag een man of vrouw in paniek naar de telefoon, nadat hij of zij werd aangevallen, gemarteld, verkracht of beroofd door onbekenden. Minsten één dag per week klinkt er geen telefoon, die dag blijft er niemand achter om het verhaal te vertellen. Het lijkt te surreëel om te beseffen.

Helaas is dit bikkelharde realiteit voor de landbouwers in Zuid-Afrika. Voor hen is het dagdagelijkse gewoonte om zichzelf elke nacht op te sluiten achter meerdere deuren met ijzeren tralies. Op hun nachtkastje ligt een geladen geweer.

De cijfers van AfriForum gelden voor alle Zuid-Afrikaanse landbouwers, maar de blanke boeren vormen het grootste deel en ondergaan de meest gruwelijke folterpraktijken. De Zuid-Afrikaanse overheid doet niks. Zij erkent niet dat blanken worden geviseerd en spreekt enkel over uit de hand gelopen diefstal. De gruwelijkheid van de aanvallen heeft nochtans meer weg van horrorscènes dan van misgelopen inbraak. Het gaat hier over “dieven” die een vader verplichten toe te kijken terwijl ze zijn vrouw verkrachten en Hierna hun 12-jarige zoon verdrinken in een bad van kokend water. Het martelen van baby’s en lachen terwijl die twee kamers doorkruip naar zijn doodbloedende moeder.

De grootste regeringspartij van Zuid-Afrika, ANC, laat de aanvallen stilzwijgend toe. De viceminister voor Hoger Onderwijs riep tijdens aan gesprek over de plaasmoorden “begraaf ze levend!”. Ze beschuldigen de blanken van de falende economie en willen hun grond in beslag nemen zonder rechtszaak of compensatie. Een gelijkaardige situatie in Zimbabwe leidde enkele decennia geleden tot het agressief verjagen van blanke boeren een bij gevolg enorme hongersnood. ANC-kopstukken komen overigens herhaaldelijk in beeld terwijl ze het lied “kill the Boer, kill the farmer” meezingen.

De noodkreten van de Zuid-Afrikaanse boeren vallen in dovemans oren. De mainstream media negeert de kwestie, Zuid-Afrika mag door politiek correct als multiculturele ‘regenboognatie’ niet falen. Slechts weinig mensen zijn zich er van bewust dat er in Zuid-Afrika een genocide aan de gang is. Wij roepen op om dit cordon te doorbreken en aan de boeren te laten weten dat er binnen Europa WEL mensen begaan zijn met hun lot.

 

5 gedachten over “Steun de blanke Boeren!

 1. Dit bericht is gedateerd gisteravond 20:40 uur Zuid-Afrikaanse tijd.
  “PLAASMOORD
  Charlie Solomon (die seun van die eienaar van die plaas, Nico Solomon) het by sy pa-hulle geëet en hy was op pad terug na sy huis toe (op dieselfde erf)

  Hy het sy hond geroep en dié was onrustig. Vier verdagtes het verskyn en op hom begin skiet.
  Hy is in die been gewond, waarna hul na Jasper von Kleist (61) se huis beweeg en hom doodgeskiet het. Sy vriendin is lig gewond en hospitaal toe geneem
  Tot dusver net selfone word vermis.”

  Hier weer het klassieke scenario: ‘n blanke wordt vermoord, er wordt niet echt iets gestolen. Alleen de GSM’s worden meegenomen zodat de hulpdiensten niet onmiddellijk kunnen verwittigd worden …

  • En dit is de ‘oogst’ voor vandaag:
   Plaasaanval – Roedtan.
   Plaasaanval net buite Roedtan net na 6 vanmiddag. Oom Okkie is met ‘n mes gesteek.

   Twee aanvallers oppad rigting lokasie. Een gewapen. Denim broeke en kaal geskeerde koppe.

   Terugvoering so ontvang het: Oom se seun nie geskiet, Oom is wel gesteek met mes, is oppad Hospitaal toe. Daar is mense by hom maar hy is stabiel. Mense is ontplooi na die lokasie en paaie is afgeblok.

 2. Hier zijn geen woorden meer voor, hoe kunnen we deze mensen steunen? Waar blijft de publieke verontwaardiging nu? Hoe vermijden we dat dit door de publieke omroep en onze politiekers in de doofpot wordt gestopt? Hoe wordt deze genocide in hemelsnaam gestopt?

Reacties zijn gesloten.