Sam laat niet over zich heen lopen

GIF mikey - animated GIF on GIFER - by Kazrasar

Sam Van Rooy is niet van plan zich als een gewillig schaap naar de slachtbank te laten leiden. Dat er een stukje uit zijn 11-julitoespraak geknipt en misbruikt werd, dat hij daardoor door de poco media-pennenlikkers beschuldigd wordt van racisme, dat moet nu maar eens eindelijk recht gezet worden, vindt hij. Dat een zgn. “factchecker”, een nieuwe-waarheid deskundige die onverlaten met een andere mening van kwalijke praktijken en leugens beschuldigt, dat moet en zal wereldkundig gemaakt worden, zegt hij. En hij heeft gelijk.

Sam van Rooy is Vlaams Parlementslid en Antwerps fractieleider voor het Vlaams Belang. In deze vrije tribune klaagt van Rooy een recent incident op Twitter aan, waarbij een citaat uit zijn 11 juli-toespraak van hem werd vervalst en volledig uit de context werd gerukt door activist Yassine Boubout. Van Rooy kondigt aan dat hij klacht zal indienen wegens laster. “Fake news is blijkbaar geen probleem wanneer het over politiek incorrecte politici gaat,” stelt hij.

Lees: Sam van Rooy (VB) dient klacht in tegen Yassine Boubout

3 gedachten over “Sam laat niet over zich heen lopen

  1. De gilde van de factcheckers is de nieuwe vijfde colonne van de linksen. Als men weet dat deze mensen tot de politiek correcte meute behoren dan kan men niet verwonderd zijn dat alle trukken van de foor gebruikt worden om politieke vijanden monddood te maken.Even kijken op de site dpa om te weten welk vlees men in de kuip heeft. De zo gezegde neutrale journalisten zijn allemaal gelinkt en betaald door grootmachten die er alle belang bij hebben de rechtse correcte stemmen in een slecht daglicht te stellen.

    • ik ken verschillende journalisten die op vervroegd pensioen zijn gestuurd of ontslagen werden onder mom van fusies en besparingen. Later kwamen steeds meer linkse sympathisanten in hun plaats bij diverse kranten en tijdschriften. Ook bij radio en TV. Hoe is deze politieke infiltratie en omruil kunnen gebeuren zonder dat iemand dat iemand dat heeft gemerkt of heeft kunnen ingrijpen ?

Reacties zijn gesloten.