Udo Ulfkotte’s erfenis

Bij het bekijken van onderstaande video moesten wij terugdenken aan Paul Geudens gevleugelde woorden “De Gazet zal nooit mijn pen vasthouden…”. En wat er met die pen gebeurde is geschiedenis. De Gazet van Antwerpen belandde in “andere” handen, die niet alleen de pen maar ook de journalisten aan banden legde. Paul Geudens verloochende zichzelf “om den brode”. Roger Van Houtte werd ‘kalt gestellt’. Zelfs Apache vond het niet kunnen – al zal daar wel een gezonde brok zelfbelang een rol bij gespeeld hebben.

1 gedachte op “Udo Ulfkotte’s erfenis

 1. In België zijn alle media, op enkele kleine uitzonderingen na, gecontroleerd door de logemaffia’s, de werkelijke macht in deze beerput , sinds de ramp van 1830. Bij de Franstalige media stelt dit geen probleem gezien deze gedomineerd worden door 4 soorten, namelijk : “Belgisch – Francofiel – links en loge”. Deze 4 soorten passen hier feilloos bij elkaar, via hun gemeenschappelijke haat en strijd tegen “les sales flamins”, met daarbij dan de obsessie : hoe kunnen we ze plunderen en saboteren ?. Dit maakt de kern uit van hun bestaan. Bij de pseudo Vlaamse media, zijn dezelfde vier soorten ook actief.. waaruit dan ook logischer wijze volgt dat deze media, anti – Vlaams zijn, en dan ook collaboreren met de Belgische bezetter van Vlaanderen, een bezetter gedomineerd door de voormelde 4 Franstalige soorten.
  In Vlaanderen hebben we dan ook een collaboratie – en verraderspers, bevolkt door gepatenteerde leugenaars en bedriegers. En diegenen die hun eigen leugens dan ook nog geloven zijn politieke psychopaten want alleen een psychopaat gelooft zijn eigen leugens. Het overgrote deel van deze bedriegers zijn ook logemaffiosi.. !!! Deze zijn het echte sluipende gift binnen de media.
  Terloops : Indertijd was er op de BRT de uitzending van het Vrije Woord, met als titel : Het Sluipend Gift. De broeders hebben wel zin voor humor, en stoppen hun samenzwering zelfs niet weg.
  Ze worden er voor betaald, maar een groot deel, zal de sabotage en intimidatie zelfs gratis doen. Zodanig is hun haat tegen al wat Vlaams is, weliswaar in naam van de “vrijheid – gelijkheid – broederlijkheid”, in feite duivelse slogans daterend van de Franse bezetting. Een haat die wortelt in afgunst – nijd en wraak, en waarbij ze dan oorlog voeren tegen die Vlamingen, werkende en belasting betalende, op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren. Een hond bijt de hand niet die hem voedt, dat soort blijkbaar wel.
  Het is dan ook van belang te weten dat naast de politieke en financiële drijfveren van deze pers psychopaten, er ook een belangrijk aspect is , dat zich situeert binnen het domein van de psychopathologie. En hier verwijs ik naar het boek :
  “ The Liberal Mind – The psychological causes of Political Madness” van Lyle H. Rossiter, Jr, M.D. “. Liberal is hier de Amerikaanse term voor links.
  Al wie ingaat tegen deze logedictatuur, een dodelijke kanker, weliswaar in dienst van de andere “Olifant in de kamer” die onzichtbaar blijft, stelt zich bloot aan wraak. De verwijzing van de redactie naar Udo Ulfkotte is diengaande zeer treffend. Zijn boek : “Gekaufte Journalisten” heeft m.i. zijn vertrek bespoedigt. Eenmaal de Rubicon is overstoken volgt de “finale oplossing”.

Reacties zijn gesloten.