Rechtuit, rechtaan: “We zijn tegen de islaam”

In Australië zijn lokale moslim leiders “bezorgd” over de toename van anti-islam gevoelens… Een derde – wat men noemt – “haatgroep” werd opgericht in Central Queensland.

Wat is Pegida toch braaf…

VIDEO: GROWING ISLAMICPHOBIALocal Islamic leaders say they’re worried about an increase in anti-Islamic behavour in CQ.A third online hate group has been created, after around 200 people took part in Rockhampton’s Reclaim Australia Rally.Here’s our story from last night…

Posted by 7 Local News – Central Queensland on maandag 20 juli 2015

5 gedachten over “Rechtuit, rechtaan: “We zijn tegen de islaam”

 1. Zelfde opmerking als bij Pegida: weinig jeugd, weinig vrouwen. De spreker is de uitzondering die de regel bevestigt.

  • In die Burschaftliche Blätter zie ik een hoop jeugd, gewoon omdat studenten nu eenmaal jeugdig zijn, daar zie ik foto’s met ‘die Farben der Urburschenschaft bereichern bisher so ziemlich jede Pegida-Veranstaltung. In dat blad zie je ook een hoop jeugd die hun Identitäre Ideen op de straat gestalte geven : es ist dein Deutschland – wehr dich, daarbij honderden met het zwarte Lambda op gele achtergrond, het merkteken van een jonge, aktieve beweging.

   http://www.burschenschaftliche-blaetter.de

  • Ze is niet enkel bijzonder mooi, maar ook bijzonder slim. deze dame zegt wat ik verleden week hier nog poste eWesterse landen moeten een coalitie vormen en troepen sturen om die rotzooi op te kuisen, een bommeke behoort ook tot de mogelijkheden.

 2. Die Australiërs hebben blijkbaar nog geen kennis gemaakt met het liberalisme. Kennen het liberalistisch dogma niet dat de waarheid twee gezichten heeft. Het tekeergaan tegen ongelovigen, het koppensnellen, stenigen en handen afhakken, ik noem deze smaakvolle zaken in één ruk, behoren nu eenmaal tot de hemelse liefhebberijen van Allah. En vermits hij groot is en de wereld ordent kan er over de juistheid van die ingrepen weinig twijfel bestaan. Oke, die Australiërs doen er niet aan mee, maar wil dat zeggen dat zij gelijk hebben? Trouwens de profeet, die lezen en schrijven kon, keurde die zaken goed. Kan ‘t verwonderen dat de moslims staan te trappelen om mee te doen?
  Zouden die Australiërs weleens indachtig mogen zijn. Oog hebben voor het feit dat de waarheid twee gezichten heeft en niet alles wit, zwart is. Moord voor het goede doel is geen moord. ‘t Is een goede daad.

Reacties zijn gesloten.