Plofkip

ISIS heeft een heel nieuwe invulling gegeven aan het begrip “plofkip”.  Heel eenvoudig, je oudste kip die sowieso te taai is om op te eten kan nog een heel nieuwe bestemming krijgen.  Je rust haar uit met een bommengordel en stuurt haar wandelen bij de tegenstander.  Als ze haar doel bereikt heeft: een druk op de knop en hupsakee: de aarde heeft enkele zuurstofverbruikers minder.
Probleem is dat die kippen ook nog met een gps zouden moeten uitgerust worden:  eigenzinnige beesten die rondscharrelen waar ze er zin in hebben.

Screen Shot 2015-07-21 at 15.57.18

Indian Times

4 gedachten over “Plofkip

  1. Buiten de gebruikelijke ezels van islamterroristen nu ook islamkiekens naar het moslimparadijs.

  2. Ben helemaal van slag, ik lees juist tussen de oudere berichten dat Foxy overleden is.
    Mijn vrouw en ik hebben haar slechts tweemaal ontmoet, maar wij hadden altijd veel bewondering voor haar en haar artikels en commentaren.
    Haar heengaan is een groot verlies.

  3. Het wordt tijd dat ‘het’ hier ook begint. We gaan ze met duizenden wekelijks ophalen voor Afrika’s kusten, daar moeten toch vele IS-strijders tussenzitten, die zich voor de gelegenheid wat fatsoenlijk hebben opgemaakt? Op wat wachten die eigenlijk nog?

  4. Een plofkieken en een plofmartelaar hebben iets gemeen , de herseninhoud of het IQ . Het plofkieken wordt wel sterk benadeeld ! Nadat het zijn leven heeft gegeven om Allah te eren wordt er geen foto van deze heldin geplubliceerd noch wordt de nagedachtenis in de verf gezet door de vertegenwoordigers van Allah op aarde . Bij het falen van het plofkieken door bv een defecte ontsteker worden bij wijze van straf , tien van zijn soortgenoten geexecuteerd en opgepeuzeld .

Reacties zijn gesloten.