Quod erat demonstrandum

Pure chantage

Het islamitische Al-Nusra-Front eist van de VN-lijst der terreurorganisaties verwijderd te worden.  Zoniet…. worden de ontvoerde en gegijzelde blauwhelmen niet vrij gelaten.

Bovendien eist het vredelievende Al-Nusra humanitaire hulp voor een door hen bezette gemeente in de buurt van Damascus en compensaties voor de drie strijders, die tijdens een vuurgevecht ‘buiten strijd* geraakt zijn.

* Onduidelijk of ze slechts gewond of intussen met de beroemde maagden aan het spelen zijn.
NOS e.a. bronnen

FT

12 gedachten over “Quod erat demonstrandum

 1. Ik heb de indruk heden ten dage , dat al die moderne beschavingen ondanks hun technisch hoogstaand wapentuig , niet meer zouden slagen om de Nazi’s te verslaan . Ze slagen er maar niet in om die groepjes koppensnellers zoals IS-sers , Al Nusrassers en dergelijke clows musical het zwijgen op te leggen . Gans de wereld kijkt toe in You-Tuubekes hoe dat hoogste krapuul mensen op de meest gruwelijke wijze vermoordt . Obama heeft al toegegeven dat hij geen strategie heeft en laat verder met zijn presidentiele kl… spelen . Nog liever een grote smoel opzetten tegen Rusland met sappige peren en smaakvolle appelen als slachtoffer . Povere wereldleiders , totaal onbekwaam , niksnutten , mislukte pubers. Wat kunnen wij doen , behalve een reactie plaatsen .

 2. Straffe kost van die NUS rakkers. Als jullie niet zeggen dat we toffe jongens zijn , dan zwaait er wat. Daar moet ge echt een radicale islamiet voor zijn . Die idioten zijn nog niet rijp voor het kleuteronderwijs in de blokkendoos te Hoboken.

  • Van een kale reis teruggekomen want YT schrijft:
   “deze video…. bestaat niet”
   Waarschijnlijk is er een foutje geslopen in Uw brugje, lieve Anna.

 3. Al-Nusra is wat bescheidener dan IS. Ze willen maar een Emiraat en dat is meer plaatselijk. Een Kalifaat is universeler en is bedoeld voor alle moslimlanden. Als je een uitgave van een moslimatlas bekijkt zijn alle moslimlanden groen gekleurd. En de landen waar zich nogal wat moslims bevinden groen gestreept, inclusief b.
  Het is wel de bedoeling om eerst Emiraten te vestigen en ze dan samen te voegen tot een Kalifaat. Er staan ons nog leuke tijden te wachten of….

Reacties zijn gesloten.