Psychisch vs. fysisch

Advocaat Marc Nève verklaarde dat zijn cliënt, Farid Le Fou, eerstdaags het St. Pietersziekenhuis in Brussel mag verlaten.  Wie meent dat hij dan sito presto overgebracht wordt naar de gevangenis om zijn celstraf tot 2026 uit te zitten, is niet vertrouwd met Justitie in dit Kafkaland.

Volgens ‘deskundigen‘ zou Farid het ‘psychisch‘ niet aankunnen om terug te keren naar de gevangenis.  Hij zal volgens zijn advocaat tot begin januari even vrij zijn als u en ik.

Benieuwd hoeveel mensen er ‘fysische‘ problemen aan zullen overhouden wanneer ze in contact komen met de miraculeus genezen Farid.

Lees ook: Men is nog steeds op zoek naar…

FVE

 

8 gedachten over “Psychisch vs. fysisch

 1. Hoe kan dat nu ? Ik dacht dat hij werd opgenomen , om aan zijn wens voor Euthanasie gevolg te geven . Het paste goed in het kader van “besparingen” want derlijke zot onderhouden kost een pak geld . De uitkeringen voor zijn pijn en smarten niet meegerekend. Met een grote smoel , bedreigingen en een krimineel karakter , wordt Belgie een “boterland” . Ik ga ook dreigen , heden nog schrijf ik een brief naar de pensioenkas , als ze mijn pensioentje niet verhogen wens ik een einde te maken aan mijn leven . Ze zullen verschieten van mijn krachtige taal en zonder enige twijfel onmiddellijk alles doen om een tegemoetkoming . Ik zal het resultaat zo vlug mogelijk laten weten en eventueel advies geven aan senioren die ook een beetje verhoging wensen !

  Die naievelingen die denken dat die “fou” zich terug zal aanbieden begin januari ….let op mijn woorden …. Zijn advocaat zal pleiten dat “Fou” niet gezegd werd , welk jaar !

 2. Dat hij dan maar psychisch eens wat afziet. Het is ook de bedoeling dat hij het daar niet leuk vindt hé, dat schijnen veel mensen nogal eens te vergeten tegenwoordig. Een gevangenis is GEEN hotel, ook al scheelt het tegenwoordig helaas niet veel meer.

 3. Slecht nieuws Ik kreeg als antwoord op mijn dreigende telefoon , de vraag welke partijkaart ? …… toen ik , niet zonder fierheid zegde “het VB” kreeg ik als antwoord….DOEDALOEP

 4. Ik kan het psychisch niet meer aan dat mijn wekker om 06.00u. afloopt ‘s morgens. Ik kan het psychisch niet meer aan dat ik (bijna) schoorvoetend naar mijn werk moet rijden. Ik kan het psychisch niet meer aan dat ik een werkdag mijn botten moet afdraaien terwijl er al mensen op mijn leeftijd op pensioen zijn (werk van mijn 14). Ik kan het psychisch niet meer aan dat de zoveelste energierekening in mijn bus steekt. Ik kan het psychisch dat ik op straat vele hangmatters zie rondlopen die ons sociaal stelsel leeg plunderen, maar voor de rest geen klop doen. Ik kan de EU regelgeving psychisch niet meer aan. Ik kan het psychisch niet meer aan dat ik nog maar 0,30% intrest op mijn (geringe) spaargeld krijg. enz… Men zou haast denken dat ik een psychiatrische patiënt ben. Of beeld ik me dat maar in???

 5. Typisch Belgisch gerecht krom gerecht enkel en alleen goed om het uitschot van de maatschappij te beschermen

 6. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de beruchte wet Dupont waarbij de gevangenen baas zijn in de gevangenis. Neem daarbij de strafuitvoeringsrechtbanken, met zeer uitgebreide bevoegdheden en het kader is geschetst waarbinnen dergelijke wantoestanden zich kunnen voordoen. Via deze strafuitvoeringsrechtbanken is het mogelijk, om in principe in “alle discretie”, afbreuk te doen aan de aanvankelijke veroordeling, zonder dat derden daar hun neus kunnen insteken. De beslissing werd dan op de koop toe genomen in Luik, het Palermo aan de Maas, en een bastion van de PS en loge – mafia’s. De vorige advocaat van Farid le Fou was Sven Mary(zoon van …).
  Met Farid le Fou werd een precedent geschapen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. Alle krapuul (crimineel en terroristisch) weet nu dat er te doen staat om buiten te geraken op een “wettelijke manier!!”(sic).
  Neem dan anderzijds de vakbonden die dan systematisch in staking gaan om een “probleemgeval ” weg te krijgen. Deze stakingen zijn ten andere voor een deel in samenspraak met de “occulte machten” achter deze “open deur politiek”. Dit alles is dan geïnspireerd door het motto van Lenin :”Bandieten zijn de beste revolutionairen”.
  Hetzelfde zal zich dan ook voor doen als er “stakers” in de gevangenis belanden in het kader van de door de “Action Commune” georganiseerde straatterreur.
  (zie tekst van Mark Grammens).
  Het geeft dan ook blijk van een verregaande naïviteit te denken dat Farid le Fou toeval is en een alleenstaand en uitzonderlijk geval!!!
  Van een crimineel en corrupt regime kan en mag men niets anders verwachten (cfr het principe : soort zoekt soort en soort verdedigt soort=uitschot).
  Anderzijds dient men ook te weten dat Farid le Fou een “relatie” had met een “belgische” waarmee hij een kind heeft, zodat hij ook niet meer uit het land kan gezet worden. Alle uitwegen zijn dus deskundig geblokkeerd door het regime!!
  Het is dus afwachten tot Farid le Fou opnieuw in gang schiet…” met de actieve medewerking dan van het belgische regime.
  Het voorgaande illustreert dan ook het verval van onze westerse maatschappij.

Reacties zijn gesloten.