Men is nog steeds op zoek naar…

         . . . De Rechtvaardige Rechters!

Farid Le Fou, koosnaampje voor Farid Bamouhammad.

Farid die, ocharme,  in geen enkele gevangenis welkom is.  Zelfs dáár niet (Vorst, Verviers, Nijvel, Lantin, Andenne, Sint-Gillis, Ittre, Brugge, Jamioulx, Aarlen, Doornik, Gent, Leuven Centraal, Namen, Hoei, Marneffe, Bergen, Mechelen, Dendermonde en Oudenaarde; als we er eentje vergeten hebben, geeft u maar een seintje) en dat wil wat zeggen.  In totaal werd de sukkelaar al 167 keer overgeplaatst.  Schande!  Hoe kan hij dan integreren?

Farid, de geweldenaar.  Wie een idee wil hebben van zijn palmares, googelt best even zijn  naam.  Farid, de komediant.  Farid, die in september in het nieuws kwam met zijn euthanasiewens, de prelude voor zijn voorlopige vrijlating omwille van ‘medische redenen’ van vandaag.  Waarom konden ze niet tegemoet komen aan zijn verlangen om een einde te maken aan zijn ondraaglijk lijden? Of zou het kunnen dat zijn overplaatsing ermee te maken heeft?  Heeft Justitie toegegeven? Misschien kunnen we al beginnen te sparen voor een rouwkrans.

Farid, die wel een verdomd criminele goede advocaat moet hebben, niet alleen voor zijn doorverwijzing naar een burgerziekenhuis – wie wordt daar het volgende slachtoffer? – maar ook omdat die het klaar speelde “schadevergoedingen” van de belgische staat te eisen én te krijgen voor de ‘onterende behandeling’ tijdens Farids verblijf in ‘s lands hotels met den houten lepel.

Het land b, waar de rechtspraak vervangen werd door Kafka.  Niet overtuigd? Volg bruggetje. Wie zei er onlangs nog iets over uitwijzingen van criminele vreemdelingen?  Hebben wij daar niet toevallig een beloftevolle staatssecretaris voor?

FVE

2 gedachten over “Men is nog steeds op zoek naar…

  1. Farid “pas fou” is weer aan het bijverdienen . Hij hoopt opnieuw op een forse geldelijke toewijzing als schadeloosstelling , die zijn lijden en pijn moet verzachten , zoals eerder gebeurde in het verleden .Welke buitengewone menselijke rechter krijgt niet de tranen in zijn ogen , hoe een maatschappelijk geneukte , zogezegde misdadiger , in zijn wanhoop om Euthanasie smeekt ! Hoe zwaar moet dat lijden niet zijn . Heel die sinksefoor komt weer tot leven , advocaten , welzijnswerkers , rechters , griffiers , psychologen , geologen , archeologen , antropologen enz enz om die moegetergde man te steunen en te helpen ! Dat kost de staat weeral een pak geld , terwijl heel dat problem kan worden opgelost met een kostprijs van 1 Euro 25 de prijs van een kogeltje om aan zijn wens te voldoen ! Ik ken zelfs landen waar dat soort hulpbetoon niets kost ! Een beetje minder beschaafd , minder rood en groen zou onze maatschappij meer leefbaar maken

  2. Beide slaapslagaders (hoogstens) één minuut dichtknijpen met de duimen… kost zelfs géén kogel, en is even efficiënt, beste Rene. (^_-)

Reacties zijn gesloten.