Parels voor de zwijnen

Bij de enquête van Knack had ik aangestipt dat het onderwijs een hoofdthema voor mij was, mijn dochter zit namelijk in het onderwijs. Vroeger moest ik op mijn tenen lopen als ik over het onderwerp immigratie begon, die kinderen moesten toch “kansen” krijgen.
Nu, na vier jaren praktijkervaring met enkele verrijkertjes in de klas, die na de koranles als etterkes terugkeren en een werkelijke metamorfose ondergaan die haar inspanningen totaal van de kaart vegen, hoor ik zelf een lichte walging in haar stem als het over de islam gaat.
Tja, islam (godsdienst)  maakt meer kapot dan je lief is. Straks wordt ze nog militant van de partij, och nee, dat kan niet, het “Berufsverbot” staat in deze klassenmaatschappij om de hoek te loeren.

Van kansen voor allochtonen en Berufsverbot  gesproken, wie kan er daar beter een verhaal over kwijt dan Lieve met al haar ervaring over dit thema, de  CGKR zit haar ook letterlijk op de hielen.
Vier miljoen euro heeft rooie rakker Pascal Besmet “uitgetrokken”, waaruit?, om het de lieverdjes van zijn kiezers comfortabel te maken, parels voor de zwijnen noemt Lieve het, en gelijk heeft ze, zeg het nog eens Lieve;
http://blog.seniorennet.be/vroeger/archief.php?ID=1582654

De gesubsidieerde klassen van de o zo sociale Pascal Besmet.

 

1 gedachte op “Parels voor de zwijnen

  1. Spijtig dat het VB nog altijd niet door heeft dat de vrouwen de grootste fanatiekers zijn in de islam, en niet de grootste slachtoffers. Het zijn zij die apartheid nastreven door met hun kopvod duidelijk te maken dat je als ongelovige geen kans maakt, en in geval je het toch zou proberen, er binnen de 5 min een tiental neven rond je staan die beleefd vragen of je een probleem hebt.

Reacties zijn gesloten.