4 gedachten over “Meer, meer, meer

  1. Mijn felicitaties voor Joris De Vriendt .Een prachtige stunt Iedereen is tegen partijen die minder minder minder eisen maar niemand haalt het in zijn hoofd om zijn hantekening te plaatsen , voor meer , meer en meer . Het gezond verstand is nog niet helemaal dood bij het klootjesvolk , het moet alleen nog zijn weg vinden naar de realiteit .Die stunt is voor herhaling vatbaar in NL bv . Ik vraag me af hoeveel Hollanders hun naam op die lijst zullen zetten.

  2. Zelfs de kopvodden tekenen niet! Alhoewel, met zo’n video van 1 min over een halve dag actievoeren kun je ntl alles bewijzen, door alleen te laten zien wat je graag wil. Mss hebben er honderden getekend, of mss heeft hij slaag gekregen?

  3. Zeer geslaagde actie! Zet het eigenlijk allemaal mooi in de verf. Want het is en blijft een waarheid als een klok, het Vlaams Belang is de enige partij die NIET voor meer immigratie is… De enige, letterlijk!

  4. Rotterdam 29/3/2014
    De politie in Nederland zegt blij te zijn met de masale aangifte tegen Wilders.
    Vanaf het moment dat er op grote schaal is begonnen met de aangifte , heeft de politie al 84 gedachten kunnen arresteren die vrijwillig het politie-bureel kwamen binnengewandeld. Dit is geweldig , nog nooit was ons werk zo eenvoudig geweest . Na het opstellen van de aangifte waren wij ongeveer een half uur bezig met het verbeteren van de taalfouten. Vervolgens halen wij de naam van de aangever door de databank van gezochte criminelen en het is regelmatig “raak” Wij hopen dat binnenkort Wilders hetzelfde zal doen met Antillianen en Roemenen
    Aldus de woordvoerder

Reacties zijn gesloten.