Over democratie, vervolging, gaskamers, vrede…

Wij zijn vredelievend van aard.  Wij proberen voor ieders standpunt begrip op te brengen.  Hoewel we het onze zullen blijven uitdragen en verdedigen.

  Maar, bon, het zat eraan te komen.  We werden op de vingers getikt: als we dan toch de beroemde vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel willen dragen, dan moeten we ook de ‘andere’ kant eens aan het woord laten.  Bij deze.  Voor meer uitleg, wendt u zich best naar de vermelde webstek.

received_m_mid_1392543157118_dd2534c3209e9a7a98_0

‘Een ware moslim zal zich nooit naar de gaskamers laten brengen’

U kan verder lezen via dit bruggetje bij de Ware Religie

Tevens vindt u er een schat aan informatie, zoals o.a. antwoorden op prangende vragen waarmee u ‘s morgens opstaat en ‘s avonds gaat slapen en video’s over het pad dat leidt naar de eeuwige speeltuin.  Bv.

  • Is het gebed geldig achter een imam die oproept tot stemmen?
  • Zijn martelaarsoperaties toegestaan in de islam?
  • Op een nieuwe video uit Syrië zijn Belgische mujahidien te horen. De mannen filmen de martelaren van een slag tegen de sahawaat. Ook een gedode vijand wordt op beeld gezet. Een opmerkelijk verschil is dat de martelaren rust op hun gezichten hebben, dit in tegenstelling tot de verschrikking op het gezicht van de vijand.
  • Met verkwikkende muziek en nieuws bij RadioGhurabaa.nl

Nog een fijne dag!

Redactie Golfbrekers

 

 

 

 

1 gedachte op “Over democratie, vervolging, gaskamers, vrede…

  1. Mohammedanen vragen respect.
    Respect verdient men door zich beschaafd te gedragen en zich te onderscheiden op intellectueel gebied, niet door te moorden of regels te volgen waar een Neanderthaler zich nog zou voor schamen.

Reacties zijn gesloten.