Opgezet spel

Dries Van Langenhove

10 uur ·

BEWIJS: Brusselse oproerpolitie geeft toe dat burgemeester Close hen heeft opgedragen om “er op te kloppen” en “zo veel mogelijk arrestaties” uit te voeren. Ik ben benieuwd of de media dit zullen brengen. DEEL dit filmpje. De waarheid heeft haar rechten!


VTM zegt dat ze werden “aangevallen” en spreekt van “geduw en getrek”. Deze beelden van een opmerkzame betoger bewijzen dat dit Fake News is. Delen

4 gedachten over “Opgezet spel

 1. Aan de gebouwen op de achtergrond te zien, werd dit gesprek VOOR de manifestatie opgenomen aan het begin van de Kunstberg en waaruit blijkt dat er inderdaad sprake is van opgezet spel ofte uitlokking. Waarvan akte! Het ganse opzet op het Schumanplein verliep netjes, met de al dan niet nodige bommetjes en rookpotten opgeluisterd! Tot het einde van de manifestatie was er zoals gebruikelijk wat verbale stemmingmakerij tegen de media, wat die laatsten natuurlijk ervaren als agressie… Tot zover mijn ooggetuigenverslag!!!

 2. Waarde redactie, u vraagt: “Ik ben benieuwd of de media dit zullen brengen.”
  Omdat de waarheid haar rechten heeft kan ik bevestigen dat de video met de uitspraken van de politieagent te zien is (was ?) op de webstek van Het Nieuwsblad en, als ik mij niet vergis, ook bij de Gazet van Antwerpen.

 3. Uit de toespraak van Dries van Langenhove:
  “Denken jullie werkelijk, beste journalisten, dat hier iemand is die jullie nog gelooft?”

  “Jullie hebben het al gemerkt, onze vrienden van de media draaien hier vandaag op volle toeren. De afgelopen week hebben ze er álles aan gedaan om u hier weg te houden.

  Vlaamsgezinde jongens en meisjes waren opeens ‘extreemrechts’, voetbalsupporters waren opeens ‘gewelddadige hooligans’ en een oproep tot vredevol verzet tegen het Marrakesh-pact werd opeens ‘een grote kans op rellen’.

  Het doet mij plezier om u hier desondanks allen in zulke grote getale aanwezig te zien. We laten ons duidelijk niet langer vangen door de leugens van de mainstream media.

  Of denken jullie werkelijk, beste journalisten, dat hier iemand is die jullie nog gelooft wanneer jullie bij de verslaggeving van de misdaadgolf in de steden de allochtone daders steevast benoemen als ‘jongeren’?

  Denken jullie werkelijk nog dat er hier iemand aanwezig is die niet weet dat het gaat om moslimterrorisme wanneer jullie spreken over een ‘incident’?

  Denken jullie werkelijk dat er hier één man of vrouw aanwezig is die jullie ook maar een seconde gelooft wanneer jullie al die laffe terroristen beschrijven als ‘verwarde mannen’?

  Nee, beste journalisten. Jullie tijd is gedaan.”

Reacties zijn gesloten.