Ondervoedingsterrorist

Mohamed El-Khazzani, vader van de bijna-trein-terrorist,  kan zijn beschermings- en afleidingsmaneuvers vergeten.  Niemand trapt erin.

In mei van dit jaar werd zoonlief op de luchthaven van Berlijn-Tiegel uitgebreid gecontroleerd nadat er een stil alarm afging bij de pascontrole.  Op 10 mei vloog hij van Berlijn naar Istanboel.  Er werd echter niets verdachts  bij hem gevonden en men kon hem niet vast houden.

De Franse overheid zou hem voor een stille controle gesignaleerd hebben, maar hij was niet als een zgn. “foreign fighter” geklasseerd.  De Duitse overheid kende hem ook als een gevaarlijke djihadist.  Hoe lang hij in Berlijn verbleef en welke contacten hij met islamisten had kon men niet achterhalen.
Ook werd intussen meer bekend omtrent zijn arbeidscontract begin 2014 bij Lycamobile in Frankrijk.  Wegens het niet voorleggen van de nodige papieren heeft het bedrijf het arbeidscontract beëindigd.
Papa beweerde toch dat zoonlief aan de grond zat nadat zijn werkgever hem “onterecht” ontsloeg.  Hoe hij anderhalf jaar het hoofd boven water hield, kon reizen in verschillende Europese landen, nergens aangemeld was en derhalve nergens stempelgeld of leefloon mocht ontvangen, is ons een raadsel.    De hemelse dauw allicht. Niet echt voedzaam. Volgens zijn advocate is de sukkelaar ondervoed.

DS  –  De Redactie

FVE

18 gedachten over “Ondervoedingsterrorist

 1. Red: ik denk dat allah hem zijn boterhammetjes gesmeerd heeft en hem dagelijks een pampertje heeft aangedaan. Ik denk dat allah hem ook geld in de handen gestopt heeft…. 🙂
  Hopelijk zal diezelfde allah met dergelijk ongedierte opgesloten worden voor minimum 20 jaar, er is een probleem: allah bestaat niet dat is gewoon een dekmantel om de terrorist te kunnen uithangen. >:)

 2. Die foto van Aysloeber El Kandani , naast zijn speelgoed werd die getrokken voor of na zijn arrestatie ? Het meest zielige is die advocate met haar uitspraken . Ik denk zelfs dat Vermassen in zijn haren staat te krabben van dergelijke idioterie. Het enigste dat die advocate kan doen is op zoek te gaan naar procedurefouten (daar kan Vermassen misschien in helpen ) en de gevoelens bespelen , over de onmenselijke behandeling die onze soepjurkavonturier moest ondergaan . Bekijk die foto mijnheer De Juge hoe ze die arme man hebben gekneveld , zoals een indiaan !! Volgens mij mijnheer de Juge hebben ze hem ook “zeer” gedaan , de stouterikken !

 3. ‘We zijn aan een ramp ontsnapt’ zegt Links in FR, waarmee ze bedoelen dat Links was uitgespeeld als zijn aanslag niet verijdeld was.

 4. August 25, 2015 at 9:15 am said:

  Suspect ‘looked at jihadist video’ before France train attack

  The suspect in the attack on a high-speed train in France looked at an online video of jihadist songs on his mobile phone shortly before boarding, a source in the investigation said on Tuesday.

  Ayoub El Khazzani “looked at this video between the time that he bought his ticket and the time he boarded the train” a few hours later, the source said.

  He was initially thought to be carrying two phones, but the source said he was actually only in possession of one mobile phone, which had been activated on the morning of the attack.

  Khazzani, 25, boarded the high-speed train in Brussels on Friday armed with a Kalashnikov assault rifle, a Luger automatic pistol, ammunition and a box-cutter.

  He is being questioned by anti-terror investigators, who have until Tuesday evening to charge or release him, though he insists he had only been seeking to rob passengers.

  https://en-maktoob.news.yahoo.com/suspect-looked-jihadist-video-france-train-attack-122909300–finance.html

 5. Met respect voor die Amerikanen maar die konden kiezen tussen twee mogelijkheden als een man met een kalashnikov voor je neus opduikt : 1) je laat je neerknallen 2) je werpt je op die man.

   • Zou boerke Naas gespeeld hebben. Schiet eerst eens door mijn kleed, zou ik vragen en ‘t is waar ik ben geen leeuwenhert maar toch ik ben niet dwaas.

    • De belager van Boer Naas had maar ‘n paar kogels, Ayoub had er 270 plus nog zijn pistool…

     • Ropie,

      ‘t is waar maar het is het proberen waard. Wie niet sterk is moet slim zijn.

 6. en dan gaat de premier van ons (klote)land hen nog bedanken !ipv in de grond te kruipen van schaamte !’t is hier dat ‘m de trein genomen heeft ZONDER CONTROLE !waar zijn de para’s nu??

Reacties zijn gesloten.