Omvolking moét dringend aangepakt worden

Bij ons is het gebruik van het woord en begrip “omvolking” verboden. In de bijbel van politieke correctheid mag slechts het woord “verrijking” gebruikt worden voor de uitroeiing van onze volkeren door de invoer van exoten, door de opdringerige reclame voor rassenvermenging, door de uitputtingsslag waardoor elke kritiek, elke objectieve stellingname verboden én bestraft wordt onder de gekende racisme, discriminatie, woke-wetten die heel onze samenleving vergiftigen en in slaap wiegen.

Het aantal asielaanvragen is in quasi alle West-Europese landen even hoog als tijdens het catastrofale jaar 2015. Het is de verdomde plicht van alle media over de exploderende stormloop op ons Avondland te berichten. Quod non. Voor zover dit überhaupt al gebeurt, dan gaat het in de gangbare teneur slechts over de “schandalige opvang” der onuitgenodigde gasten.

De Opper-Oostenrijkse regionale privé TV-zender vervult de plicht van de overheidszenders, die met belastinggeld functioneren. Waarom de nationale zenders dit niet doen, wordt bij het begin van de uitzending besproken. Aan het woord in de filmstudio in Steyr: twee redacteuren van de kritische vrije pers, Florian Machl van Report24 en Michael Scharmüller van Info-DIREKT onder begeleiding van RTV-moderator Nicolas Schott. De toon wordt gezet met:

“Binnen 30 jaar zijn de Oostenrijkers een minderheid als er geen tegengas gegeven wordt”.

Een citaat over de tsunami asielzoekers:

“Dat brengt natuurlijk reusachtige problemen met zich mee. We hebben niet ergens nog een stad in voorraad, die erop wacht bewoond te worden!”

Op de vraag van de moderator aan Michael Scharfmüller of het de “eliten” zijn die de omvolking bewust aanmoedigen, verwijst deze naar de projecten zoals het VN-migratiepact, het VN-vluchtelingenpact, de ontwikkelingshulp, de NGO’s, de eis voor veilige vluchtroutes en vestigingsprogramma’s voor immigranten en daar bovenop de achtergrond van bepaalde machinaties die mensen moeten verleiden tot het verlaten van hun land. En hen “tot speelbal van het kapitaal” maken. De poppenspelers handelen vooral in hun eigen belang: zowel economisch als ideologisch.

Het von Münchhausensfabeltje dat immigratie iets positief is werd herhaaldelijk doorprikt. De enigen die er voordeel uithalen zijn degenen die er geld aan verdienen, zowel de poppenspelers als hun instituten.

Florian Machl vertelt over de tijd toen hij twee asielcentra onder zijn leiding had. Hoe men mensen met valse beloftes naar onze contreien lokte om hen als handelswaar uit te buiten. Met “vluchtelingen” kan men nl. het drie- à viervoudige van een normale huurprijs verdienen.

En Michael Scharfmüller maakt komaf met de leugens dat de immigranten het tekort aan vakkrachten zouden oplossen… of het gat in de pensioenkas opvullen.

Beide heren houden zich ook niet in betreffende het thema “hulp ter plaatse”. Machl stelt dat hierin een bepaalde arrogantie schuilt en ‘Scharf’müller stelt het op ‘scherp’ door te stellen dat er voldoende “hulp ter plaatse” zou gegeven worden als men andere landen niet met bommen zou willen “democratiseren”, hen niet als voer van internationale bedrijven zou misbruiken, hen niet ondergraven met “sancties” en hun burgers niet zou weglokken, wegpesten, wegdrijven naar mogelijk groenere weiden elders.

Verder waarschuwen beide heren voor politici die kort voor de verkiezingen goedkope beloftes rondstrooien en tevens willen ze dat we kritisch blijven voor partijen die het dichtst bij het eigen gedachtengoed staan.

… Misschien een tip voor Toms toogpraat, die wel een versnelling hoger zou mogen schakelen na de zomerse – niet bepaald – interessante gesprekken die inderdaad onder “toogpraat” mogen geklasseerd te worden. Onze redactie zal dan ook dan pas nog iets hierover plaatsen als we vinden dat de “praat” aan onze criteria voldoet.

“RTV Talk Spezial” zum Tabu-Thema Bevölkerungsaustausch (info-direkt.eu)

Ondertiteling, vertaling en geschreven tekst via icoontjes onderaan

1 gedachte op “Omvolking moét dringend aangepakt worden

  1. Al de fabeltjes van de linkse goeroes worden gefinancierd door de beleidsvoerders van alle landen die bang zijn kiezers te verliezen, al verliezen ze er elke verkiezing duizenden. Gaat de goegemeente eens eindelijk de luchtbel doen springen van het woke gedoe en de vriendjespolitiek ten overstaan van de migratie. Wie dit als kiezer niet inziet zal later de gevolgen er van ondervinden nl een minderheid worden in zijn eigen land. En de klok tikt zeer snel.. Het is geen vijf voor twaalf maar al vijf na twaalf.

Reacties zijn gesloten.