Oef! Niets aan de hand.

De jongeman op de Thalys was gewoon een ietwat opgefokte zakkenroller.

“We mogen ze niet overschatten.” Rik Coolsaet, gerenommeerd expert en duidingsgeleerde bij de nullenzender.  Google “de redactie coolsaet” voor meer info.

Kop intrekken en laten gebeuren.  Niets aan de hand. Het waait wel over.

8 gedachten over “Oef! Niets aan de hand.

 1. Het is weer duidelijk hoe meer professoren hoe meer meningen.
  Door,alleen, deze duidingsgeleerde zijn mening te laten spuien tracht men om de situatie te ontmijnen en alsnog de boel te belazeren .
  Ten tijde van Van Temsche werden er heel andere links gelegd en liet men zelfs niet na om in de familie en in het familieverleden van betrokkene te graven.
  Maar ja, toen was alles gepermiteerd, om het zo gevaarlijke Vlaams Belang aan banden te leggen.

  Vriendelijke groeten.

  Waar blijven de andere geleerden om deze onzinnige stelling te ontkrachten?

  • Satire van DVO. Coolsaet is realiteit. Wordt door de VRT opgeroepen als niemand anders nog wil “duiding verstrekken”.

 2. in Europa zal het altijd moslimterrorisme zijn, want Brussel en Berlijn voeren alleen moslims in, ‘mensen zoals u en ik’ vlg de hoofdclown Juncker.

 3. Jan Jambon in Knack online : hij stond hier wel bekend als gevaarlijk maar niet als ZEER gevaarlijk. Inderdaad : OEF.

 4. Ga eens kijken bij de verloren voorwerpen bij spoorwegen dat er tussen de paraplu’s en wandelstokken,geen kalashnikovs en granaatwerpers staan wachten op de eigenaars !

 5. Een kritische analyse van het “incident” vindt men in het volgende bruggetje :
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/51955-thalys-terror-posse
  Het gaat hier dan ook om een scenario uit een slechte B-film.
  De klucht nadien met de “helden” past dan beter in één of andere “Hollywoodsoap”. Blijkbaar was alles zeer snel geregeld en moeten de “medailles” al klaar gelegen hebben. Cui Bono??
  Ondertussen werd wel de aandacht afgeleid van Kales, Oekraïne, de nakende inval van Israël in Syrië dat zopas een Israëlisch toestel heeft neergehaald, de aanslag van Tianjin en de Chinese wraak met de aanslag op een USA basis nabij Tokio, de MH 17 zaak, de “vreemdelingeninvasies”, en vooral van de financiële crisis met vandaag dan “black monday”.
  Een te meer bleek dat de “dader” gekend en gevolgd was of werd door de politie- en veiligheidsdiensten.
  Geens gaat het “coördinatie comité “tegen wapenhandel samenroepen dat sinds 2003 niet meer bijeenkwam :
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150824_01831965.
  “Minister van Justitie Koen Geens wil het coördinatiecomité voor de strijd tegen illegale wapenhandel opnieuw in het leven roepen. Dat werd in 1999 opgericht, maar kwam na 2003 nooit meer samen.”(=einde citaat)
  Michel gaat praten over Schengen..
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150822_01829627
  “Na de verijdelde aanslag op de Thalys vrijdagavond wil premier Charles Michel overleg met zijn collega’s uit de buurlanden. Op de agenda: een aanpassing van het Schengenverdrag.”(=einde citaat).
  Jan Hesp komt tot een onthullende vaststelling :
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150824_01831170
  “De man die werd opgepakt in de Thalys stond bekend bij de veiligheidsdiensten, maar niet als zeer gevaarlijk’, verklaarde Jambon waarom de man niet van nabij gevolgd werd. ‘Honderden mensen worden gevolgd, maar het is praktisch onmogelijk om al die mensen 24 uur op 24 te schaduwen. Om iemand zeven dagen op zeven te volgen heb je 24 mensen nodig”(=einde citaat).
  Hij gaat wel het “Keystone corps ” belasten met extra veiligheidsopdrachten!!
  Gezien de “hallucinaties” van de voormelde excellenties, mogen we dan ook gerustgesteld zijn!!
  De kers op de taart was dan het orakel van Gent, met een deskundige uitleg, dat van een doorwinterde toogfilosoof waardig!!
  Waar het hier werkelijk om gaat, werd vakkundig doodgezwegen :
  1. De multiculturele en multicriminele mesthoop die de EUSSR geworden is, en wat ook de bedoeling ervan was,
  2. De open”Schengen” grenzen om deze vreemdelingen invasies mogelijk te maken. Men laat ze niet alleen binnen, men gaat ze op de koop nog halen ook.
  Het Coudenhove Kalergi plan is hier dus in volle uitvoering. De islam speelt hierbij dan de doorslaggevende rol.
  3.De maatregelen die dan genomen werden als gevolg van al deze “fals flags” zijn niet gericht tegen de terroristen, extremisten, misdadiger. enz.., maar tegen het verzet van de autochtonen tegen deze invasies en dan ook tegen de NWO. Ik ben benieuwd waar dit Thalys incident voor gaat gebruikt worden.
  4.De werkelijke verantwoordelijken voor de drie voormelde punten, zijn de verraders, collaborateurs en saboteurs, die in alle EUSSR landen de sleutelposities bezetten. Het zijn deze verraders die bij naam en toenaam moeten ontmaskerd en geneutraliseerd worden.
  Het zijn deze schurftige verraders die actief betrokken zijn bij de samenzwering tegen onze westerse beschaving. Zonder dit (hoog)verraad, zijn deze invasies met de daarbij horende terreur onmogelijk.
  Het is dit “(hoog)verraad” dat steeds en altijd moet worden aangeklaagd.
  Al het andere is naast de kwestie!!!

 6. Och arme Coolsaet . Hij had bij IS een man die daar rondwandelde in oranje vrijetijdskledij , vermoedelijk een gevangene , gestrikt voor een intervieuw .Hij vroeg de man of IS wel de conventie van Geneeef toepaste . De man had geen klachten over zijn behandeling maar werd toch na het intervieuw onthoofd , Het koploze lichaam achter hem , te zien aan het begin van het Youtuubeke , viel niet direct op bij Coolsaet , toen hij de wereld geruststelde dat IS helemaal geen bedreiging vormde

Reacties zijn gesloten.