Nog meer aanslagen op komst?

In 't verzet Kerstmis STOP7Politiebaas Catherine De Bolle vreest een nieuwe aanslagengolf in Brussel (Newsweek)

Zij verwacht problemen doordat ISIS ‘militanten‘ (noteer Newsweeks poco  woordkeuze) naar het land b zullen terugkeren wegens de verslechterende situatie rond Mosoel, Irak, en Raqqa, Syrië.

“Tijdens de eerste 6 maanden van dit jaar hebben we al 163 mensen gearresteerd, die nu in de gevangenis zitten.  We hebben dus nog altijd een probleem.  Velen komen terug of zullen nog terugkomen, hun vrouwen zullen terugkomen, hun kinderen zullen terugkomen.  Hoe zullen we ermee omgaan?  Wat gaan ze doen na hun terugkomst?

En de poco vraag: Zullen zij geherintegreerd worden?”

Alsof één zinnige mens geloof hecht aan hun spijt en berouw.  De enige motivatie voor hun terugkeer is het vege lijf te redden.  Blijkbaar zijn onze leidinggevende heren en dames de énige nuttige vraag vergeten:

“Wanneer gaan de grenzen toe?”

Afbeeldingsresultaat voor grenzen toeEr zitten hier immers al meer dan genoeg mogelijke opvolgers:

 

4 gedachten over “Nog meer aanslagen op komst?

  1. De slechte en onrustwekkende berichten stapelen zich op . Geen lichtpuntje te zien in het duister gat van de media . Migrantenproblemen , gat in de begroting , schrik voor nieuwe aanslagen , alsof dat nog niet genoeg was , las ik tot mijn verbijstering
    dat er aan de dotatie van Prins Laurent zou geknabbeld worden , hij was weer stout geweest !! Hoe is dat mogelijk !! een echt schandaal , dat alles in de schaduw plaatst

  2. ‘Hoe zullen we er mee omgaan?’
    Ik ken een hele boel mensen die haar richtlijnen kunnen geven, zodat dit probleem voor Bolle uit de wereld is en tevens voor de richtlijn gevers.

  3. Misschien heeft de politiek benoemde politieoverste nu spijt dat de klokkenluiders door haar linkse aanhang werden buiten gepest. Na zoveel jaar de beschermengel geweest te zijn van corrupte linkse politie-officieren geraakt het tijd dat zij uit onbekwaamheid ontslag neemt.

Reacties zijn gesloten.