Worden de tjeven met uitsterven bedreigd?

Afbeeldingsresultaat voor tjeven cursus“Wat hoopt CD&V te bereiken met al die dubbelzinnigheden en gedaanteverwisselingen?

Op het congres van Kortrijk werd de partij gedoopt als ‘Christendemocratisch en Vlaams’. Wat blijft daar nog van over? Uitgesproken christelijk is de partij al lang niet meer.

En sinds dit weekend rijzen reuzegrote vragen bij het Vlaamsgezinde profiel.

CD&V was ook een centrumpartij, maar voelt zich nu binnen een rechtse regering verplicht om een steeds linksere koers te varen.

Op die manier zal de rechtervleugel nog meer afkalven, terwijl de linkse tegenstanders van de regering allicht eieren voor hun geld zullen kiezen.

Kortom, in 2019 zou de CD&V-kiezer weleens een uiterst zeldzaam specimen kunnen worden.”

Lees hier het opiniestuk van Bart Maddens

10 gedachten over “Worden de tjeven met uitsterven bedreigd?

 1. CD&V is al dood,
  alleen, ze weten het zelf nog niet.

  De echte moordenaars van die partij zijn te zoeken binnen de partij,
  de stille kanker is binnengebracht en verder uitgezaaid door betweters à la Dehaene, Leterme, Vanrompuy, Peeters, om nog maar enkele te noemen.

 2. Aan dat afkalven wordt verholpen door het stemrecht vanaf 16 jaar, want hoop doet leven.
  Voor hun lichamelijke gezondheid kunnen ze weliswaar niet meer kiezen of ze al dan niet Coca Cola light willen drinken, maar gelukkig valt dat niet onder de kieswet. Wat hun geestelijke gezondheid betreft: voor hen zou het tjeven programma op de index moeten worden geplaatst.

 3. De tjeven zijn ruggengraatloze windhanen,

  Hier nog zo’n geval: bron, Elsevier
  De Belgische kardinaal Jozef De Kesel ziet in de islam een bondgenoot en wil vooral dat religies zich verenigen. Een gevaarlijke opvatting, vindt Afshin Ellian, die kan leiden tot de capitulatie van het christelijke geloof aan de islam.

 4. Een deel van de laatste exemplaren bewaren op sterk water voor latere studie. Met de overblijvenden een kweekprogramma starten in de Zoo van Antwerpen. Dit kan niet zo moeilijk zijn daar in het verleden menig voorzitter de eigenschappen van een goede parochiestier bezat.

 5. Ik woon naast een parochie-huis waar geregeld feestjes, BBQ’s, van de ACW-zuil worden georganiseerd. Steeds doe ik de vaststelling dat de aanhang, deelnemers, met rasse schreden vermindert en de zaal te groot wordt voor het aantal deelnemers. Misschien zou deze gemeentelijke zaal (kerkfabriek) vollopen met een meeting van het Vlaams Belang?

  • Beste Roger,
   De kans is groot dat Gaia de verdediging (van CD&V) op zich zal nemen. Gaia is zelf te laf om mohammedanen te veroordelen voor onverdoofd slachten. Schik om dan min of meer een politieke stelling te moeten innemen/overnemen. Dit soort volksverraders past “perfect” bij elkaar.

 6. Gelukkig gaat het met de CD&V (Club van Dieven & Volksverraders) dezelfde weg op als met de VU, hopelijk heel snel dood en begraven.

Reacties zijn gesloten.