Zou van der Bellen hiermee één stem méér krijgen?

Afbeeldingsresultaat voor barroso concentration camps

Telkens als de multicul-aanbidders zonder argumenten zitten, openen ze de doos met de nazi-doodzonde.   Barroso mocht opdraven om Norbert Hofer uit te schelden en de allusie te verspreiden dat Hofer als president concentratiekampen zou laten bouwen.  Bovendien stelt hij dat de EU aan het doodbloeden is wegens gebrek aan kinderen.  Wie gelooft die mensen nog?

A.s. zondag, 4 december, valt het verdict.  We duimen voor Norbert Hofer.

 

6 gedachten over “Zou van der Bellen hiermee één stem méér krijgen?

 1. Je kan niet anders dan tot de conclusie komen dat vandaag het belangrijkste en ziekelijkste verschijnsel is: dat politici en Gutmenschen niet geloven in hun land, noch in de autochtone krachten, noch in hun gemeenschap. En ten lange leste de eigen ontwikkelingsfases afwijzen om vreemde de promoten..

 2. Over nazis gesproken.

  Das erste op NDR zond een reportage uit onder de titel: Neue Heimat im Nazidorf: Allein unter Rechten.

  Een Iraans-Duitse reporter Michel Abdollahi verbleef 4 weken in Jamel, een dorp in Mecklenburg-Vorpommern. Vogens de media wordt het overwgend door leden van de rechts extreme scene bewoond. Bovendien heeft het nog een muur waarop op een rode achtergrond een man, een vrouw en hun drie kinderen geschilderd staan met daarboven op: Dorfgemeinschaft Jamel. Frei-Sozial-National.

  Aan Michel werd in een interview gevraagd:

  Een maand in een dorp vol met nazis Waarom?
  -Jamel stelt zich voor als een ‘nationaal bevrijde zone en dat is natuurlijk moeilijk te accepteren. Daarom wilde ik er naartoe.

  De nazis komen in de film echt net naar voor, was dat geen probleem?
  – aan de ene kant is het dat de mensen vriendelijk zijn. Waarom zouden ze het niet zijn? Er zijn niet alleen nazis met laarzen, maar ook nazis als joviale familie vaders.
  Daarom blijft het ideologisch gevaarlijk

  Het interview kan je lezen op: das erste.ndr.de/panorama/…/Neue-Heimat-im-Nazidorf-Allein-unt

  De video is te bekijken op: https//www.youtube.com/watch?v=oow_hcK4Tuw

 3. Waarom het bruggetje niet blauw kleurt, ligt bij oow het moet zijn:
  https//www.youtube.com/watch?v=OOw_hcK4Tuw

 4. Zo kunnen we dus bezig blijven: achter die https: dat dubbel punt vergeten, mocht het jullie toch niet lukken tik dan gewoon: video Neue Heimat im Nazidorf: Allein unter Rechten in

 5. @Ropie en Anna: ik hoop dat het NU lukt ……voor Norbert Hofer:-)
  Ik volg die ganse affaire langs internet en als men Trump/Clinton al smerig vond, dan is de presidentsverkiezing in Oostenrijk dat zeker. Cfr. die oude overlevende van Auschwitz en dgl.

Reacties zijn gesloten.