5 gedachten over “Nog een dubbelganger?

 1. VLADIMIR Putin is preparing to send 150,000 troops to Syria in a bid to wipe out the evil Islamic State once and for all.
  The Russian leader is reportedly mounting an enormous military mission to take control of the terror group’s stronghold of Raqqa.
  The city is the self-declared capital of ISIS in Syria and is patrolled by as many as 5,000 jihadi members.
  Putin is set to mobilise 150,000 reservists who he conscripted into the military earlier this week
  Bron & verder lezen: http://www.express.co.uk/news/world/609757/Putin-ISIS-Islamic-State-Syria-Raqqa-troops-soldiers-air-strike-jets-military

  • Vrede zal echter de exodus niet stoppen, want Berlijn noch Brussel kan het een barst schelen of immigranten uit oorlogszones komen of niet, hoofdzaak het zijn moslims.

 2. “”””Welkom Vluchteling”””” Wij zorgen voor een goede ontvangst , je moogt niets te kort komen . Het is onze Christelijke plicht te zorgen voor mensen in nood (?) Dat doen we met veel overtuiging en liefde . Maar pas op , dat getoonde soeveniertje , poch daar niet te veel mee , want dat kan aanleiding geven tot lasterlijke commentaren van rechts , die hebben helemaal geen begrip voor culturele activiteiten die verbonden zijn aan uw “heerlijke” godsdienst .

 3. Er is slechts één god en die is allah, er is slechts één schatkist en die is gelegen in noordwest Europa, er is geen mooier hoofd dan dat van een gekeelde christen slavin.

Reacties zijn gesloten.