Donald Trump heeft zo zijn mening over “Syrische vluchtelingen”

INVASIEPresidentskandidaat Donald Trump zegt dat wat vele Europeanen vrezen.

Vluchtelingen als Trojaanse paard van I.S.  Hij “vergeet” erbij te vermelden dat de VSA verantwoordelijk zijn voor hun bestaan en spectaculaire groei.

5 gedachten over “Donald Trump heeft zo zijn mening over “Syrische vluchtelingen”

 1. Website met honderden foto’s van als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa.
  De Twitter account #EU Militia Watch heeft honderden geverifieerde foto’s geplaatst van moslim terroristen die op dit moment vermomd als ‘vluchteling’ in Europa zijn. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier slechts om het topje van de ijsberg. We schreven eerder deze week welke vreselijke toestanden zij ook in ons land dreigen te veroorzaken. Desondanks weigeren alle politieke partijen in Den Haag –met uitzondering van de PVV- de grenzen te sluiten. Het lijkt er dan ook steeds sterker op dat ‘onze’ leiders en volksvertegenwoordigers doelbewust aanslagen en ander grof geweld tegen hun eigen onderdanen uitlokken.
  Bron & verder lezen: http://time2wakeup.me/website-met-honderden-fotos-van-als-vluchtelingen-vermomde-terroristen-in-europa/

  of rechtstreeks op Twitter: https://twitter.com/EU_MilitiaWatch

 2. Hij snapt het niet: voor Links geldt dat alles wat de kans op een boeiende samenleving vergroot, met botsende culturen, een aanslag hier of daar, desnoods een burgeroorlog ‘light’ , meer dan welkom is. Zij vergelijken deze bonte mengeling ‘soldaten’ en het gevaar dat ervan uitgaat, met de saaie koppen en het bloedeloze leven rondom hen, en ze zijn weer overtuigd.
  Conservatieven kunnen dit niet begrijpen. Maar als Links zo op zijn ziel zou getrapt worden door een rechts beleid, zoals rechts nu moet plooien voor de linkse overmacht, zou het land overhoop staan: stakingen, betogingen, brandstichtingen, bezettingen, weken aan een stuk tot het land compleet plat lag. Zij lachen met onze luiheid en lafheid.

 3. Deze “burgeroorlog” is ook de bedoeling van deze invasies.
  In Duitsland is men al op goede weg, en de rest zal volgen.
  http://krisenfrei.de/hat-frau-merkel-ihr-ziel-buergerkrieg-erreicht/#more-23350
  Uit de daaropvolgende chaos moet immers de NWO ten hemel opstijgen. (cfr het motto : ordo ab chao). Zoals reeds meermaals geschreven verloopt dan alles volgens plan, met behulp van de verraders!!
  IM Erika doet nu ook al beroep op “Herrgott” :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/04/merkel-auf-esoterik-trip-der-herrgott-hat-uns-die-fluechtlinge-geschickt/
  Een citaat :
  “Merkel auf Esoterik-Trip: Der „Herrgott“ hat uns die Flüchtlinge geschickt
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 04.10.15 16:07 Uhr |
  Bundeskanzlerin Angela Merkel will weiter viele Flüchtlinge in Deutschland aufnehmen. Merkel begründet die Pflicht Deutschlands mit der seltsamen Aussage, der „Herrgott“ habe uns „diese Aufgabe auf den Tisch gelegt“. Es ist ein gespenstischer Ausflug in die Theokratie, der an den Grundfesten der säkularen Demokratie rüttelt.(=einde citaat).
  Op het eerste zicht is deze uitspraak belachelijk, maar de “insiders” hebben het wel begrepen.
  Dit weliswaar cryptische citaat onthult in wiens dienst ze is, en dit is gezien haar afkomst dan ook niet verwonderlijk. Dit is dan ook niet Allah, maar Satan!!!
  Er zijn nog andere soortgenoten die het werk van God(=lees Satan) doen !!!
  Trump staat maar wat uit zijn nek te lullen. Hij weet maar al te goed wat er gebeurt en wie hiervoor verantwoordelijk is.
  De waarheid kan hij natuurlijk niet zeggen..zeker niet over wie er de werkelijke macht in handen heeft in de VSA en wiens belangen deze dienen, en deze belangen, die liggen niet in het land!!
  Over wie Trump werkelijk is zie :
  http://henrymakow.com/donald_trump_is_masonic_false.html
  (=niet voor gevoelige zielen!!!).
  Pas op ook voor de PVV, daar wordt dezelfde “God” aanbeden, als deze van Merkel!!!
  Zoals steeds : schijn bedriegt!!!!

 4. Wie moet ik nu geloven ! Wat is nu de echte naam van die president-kandidaat ? De ene in de media zegt…… Donald Trump , de andere spreekt van…… Donald Duck

 5. Waarom zijn de meeste vluchtelingen alleenstaande mannen? Zo is ntl de latere gezinsherenigingstsunami het grootst. Vrouwen zouden immers de kinderen mee moeten nemen, en die bezetten dan weer teveel plaatsen in de bootjes, en ze zijn ntl lastig bij de voettochten. Later kunnen die immers gewoon per vlieger volgen.

Reacties zijn gesloten.