Niet religieus. Niet gewelddadig. Sympathiek. Intelligent.

Voorwaar een voorbeeld van de ideale schoonzoon.  Dan moeten ze ons eens uitleggen wanneer iemand wél religieus én gewelddadig is.

Mehdi Nemmouche.  De kranten staan er vol van.  Zelfs De Morgen vindt geen excuses, tenzij de vermelding dat hij in een pleeggezin werd opgevoed. En BDW wil het leger inzetten om de Joodse ‘belangen’ te bewaken.

Als het kalf verdronken is… Het heeft geen zin de vensters te sluiten als je de deuren laat open staan.

Al jaren klaagt het Vlaams Belang de islamisering, de radicalisering, kortom de uitwassen van de immigratie aan.  Maar dat wordt extremisme genoemd.  En is uiteraard héél gevaarlijk!

http://nieuws.vtm.be/binnenland/94917-gewaarschuwd-voor-syriestrijders

Meer info over deze beminnelijke jonge man, die waarschijnlijk zelf het slachtoffer is van de harde maatschappij, vindt u bij alle kwaliteitskranten en bij Brabosh.

En de paus, die droomde verder op zijn regenboogwolk:

Paus1 bezoek israel

Klik voor vergroting – Adaptie Studio Rony / Brabosh

FVE

16 gedachten over “Niet religieus. Niet gewelddadig. Sympathiek. Intelligent.

 1. Vreemd toch dat zovele europese joden pro massa-immigratie van arabieren en pro islamisering zijn, behalve in hun eigen land dan. Het zijn nu eenmaal halfbroeders, troost ik mij dan altijd. Maar joden denken normaal 3 stappen vooruit, en daarom snap ik het toch niet goed.

 2. Protest ! Die misleide , gedemoniseerde , onbegrepen jonge man, die zijn rechten op privacy , werden geschonden ! Ik zie geen balkje voor zijn ogen ! Zelfs zijn naam wordt voluit openbaar gemaakt ! Schande , nu weet iedereen dat het om een Koran- liefhebber gaat ! Is dat geen misdrijf de ene bevolkingsgroep opzetten tegen een ander . Zijn reputatie als een niet religieuse , sympathieke , niet gewelddadige en intelligente jonge man zomaar te grabbel gooien aan de horde extremisten . Men had tenminste , om zijn persoon een beetje bescherming te bieden zijn naam een beetje franser laten klinken ……..
  Mehiditaranee Nonamonmouchtasche ! Maar intussen is het kwaad reeds geschiedt .In het land waar de naam Nemmouche veel voorkomt zou hij waarschijnlijk een held zijn voor het doden van enkele onschuldige weerloze mensen . Knap werk , moedige gast ! Ik wens hem een langzame , pijnlijke dood . Ik mag zoiets schrijven , want ik weiger nog verder beschaafd te zijn , noch fatsoelijk voor dat soort beesten in mensengedaante !

 3. In 2011 richtte ene Nordine Amrami een bloedbad aan te Luik.Net als deze kwiet Memmouche waren zij geen onbekenden voor het gerecht, toch waren beiden in het bezit van een arsenaal aan wapens en munitie.
  Trabelski de voetballer nog zo ene.
  B. bestaat uit een transit van terroristen , gespekt door het OCMW onder het nom heimwee, (moe vogels).Moskee’s en tal van islam verenigingen idem.
  Toch …. het enige dossier dat de B. Staatspolitie heeft is dat van de leden van het Vlaams Belang, want die zijn staatsgevaarlijk.
  In het bastion van Onkelinckx zijn deze ‘ incidentjes’ haast niet meer te tellen, en dan zwijgen we nog over haar criminele entourage.

 4. Ondertussen werd in Brugge “die scone” een jongeman brutaal vermoord. De walgelijke advocaat van één van de walgelijke daders stond al voor de camera’s zijn commentaar te geven met “ingetogen” stem dat zijn “client” niet eerlijk behandeld wordt want er stond al bijna een brandstapel op de grote markt van Brugge. Voor mijn part had men die brandstapel mogen oprichten!

  • Ik geef die ingetogen advocaat groot gelijk , indien zijn client inderdaad op een brandstapel aan zijn miserable einde was gekomen Zoiets past niet in een “beschaafd” land , steniging of honderd zweepslagen is meer cultuurgebonden aan dat krapuul zijn land van herkomst en dus beschaafd naar hun normen

 5. Inderdaad wij zijn het uitschot van de maatschappij en zij redden de rode democratie Zij doen alles in naam van Allah, moorden enz en dat is goed en wij willen ons volk beschermen maar dat is slecht en zker ondemocratisch

 6. BDW wil para’s om de veiligheid van “doelwitten” te verzekeren.
  De heer Freilich wil subsidies om de veiligheid van zijn kinderen te verzekeren.
  Naast talrijke andere problemen is het strafrecht voor wie ONS belaagt ook opgelost.
  Het belachelijke vooroordeel over toerekeningsvatbaarheid en verantwoordelijkheid heeft men afgeschaft. Het is een mens zijn schuld niet dat hij steelt, moordt en verkracht. De wil is niet vrij. Daarom kan het ons gebeuren dat wij gezond en monter gaan wandelen om dood t.t.z met ingeslagen schedel of neergestoken terug naar huis keren. Maar dit ongemak voor ONS, heeft niet veel te betekenen. Wij hebben geleerd deze misdadigers als interessante gevallen met tijdelijke, individuele storingen te beschouwen met daarbovenop de verdienste dat ze onze democratische maatschappij behoeden voor vervlakking en uniformiteit. Komt nog bij dat die snode natuur de inwijkelingen zeer verwend heeft met deze individuele storingen wat ons behoedt voor verveling.

 7. Nu de slachtoffers van Joodse afkomst zijn, mogen we de dader bij naam en toenaam (en vooral bij nationaliteit) noemen. Waarom mag dat niet als het slachtoffer een Vlaming is?

 8. 1) Moest het nu eens andersom zijn “christen of jood schiet met oorlogswapen drie gelovigen dood in moskee?
  2) Jonge Marokkaan neergestoken op de grote markt in Brussel door giroleider?
  Antwoord: in beide gevallen stond het land dagen lang in brand met kapotte auto’s en geplunderde winkels door de groep die alles samen doet.
  Waarom blijven wij toch zo beschaafd, als wij toch best hun normen en waarden aannemen?

 9. Dat krijgt men natuurlijk met dat laks (s)links beleid en moslimgepamper.
  Die kerels die zich ginder schuldig maakten aan ontelbare moordpogingen/moorden komen hier terug, verdwijnen voor hoogstens een paar weken in de cel en worden terug los geraken op de maaatschappij.
  Men oogst wat men zelf zaait !!!

 10. Wat ik niet begrijp is het feit dat de joodse vertegenwoordigers zich veelal links opstellen en zelfs een groot percentage anti-Israël is. De bewering dat er geen enkele partij zich kritisch uit tegen de Syrië-strijders is absurd. Zowel de PVV als het VB waarschuwen al jaren voor deze toekomst. In België hebben noch OVLD (justitie), noch MR, noch de Staatsveiligheid, enig beleid gevoerd die deze aanslagen had kunnen voorkomen, niettegenstaande hun goede connecties met de Belgische joden.

 11. Volgens de nieuwsberichten zou Mehdi Nemmouche geen bezwaar hebben om aan dit “rotland” (oeps, even een niet politiek correcte uitschuiver) uitgeleverd te worden. Dat moet niet verbazen want hij zal wel weten dat men hier heel zacht is voor mensen zoals hij, dat men minieme straffen geeft voor zware misdaden en dat mensen zoals hij geen al te lange tijd in de cel moeten blijven (één derde van de straf is voldoende).
  Voldoende luxe is voorzien (tv enz.) om het verblijf aangenaam te maken en de maaltijden worden op verzoek aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Er is genoeg recreatie om de verveling tegen te gaan zoals het treiteren, of erger, van de cipiers. Maar, en dat is een lekker vooruitzicht, het is helemaal niet zeker dat een straf wordt uitgesproken want er worden steeds voldoende procedurefouten gepleegd zodat mensen zoals hij onmiddelijk worden vrijgelaten met bevestiging van het hof en de rechter. Rechter? Kan het nog krommer?

 12. Oh en ik vergat er nog bij te zeggen dat ontsnappen hier niet strafbaar is. Het is niet echt moeilijk, dat werd al wel door enkele voorgangers bewezen.

 13. Driekwart van de Moslim gemeenschap in Nederland eert de Syriëgangers als helden; dat is niet mis, en het resultaat zal wellicht niet alleen maar op rekening komen van het tuig dat de straten en pleinen onveilig maken wanneer ‘t begint te schemeren… Was Nederland ooit niet koploper in de emancipatie van migranten? Welnu, het land levert dan meteen ook een ‘mooi’ bewijs dat integratie of inburgering van volksgroepen die mentaal en cultureel diepgaande verschillen tonen met de bevolking van het ‘gastland’ gewoon een maat voor niets is. Het wordt ook eens tijd dat iedereen maar eens ophoudt met het drammerig cliché dat als ze onze taal spreken, de wetten van het land respecteren en werk hebben (hm, u beseft toch wel dat de job die door een vreemdeling wordt ingevuld, er een is die een Vlaming misloopt? En terwijl ‘superettes’ uitgebaat door vreemdelingen floreren, zijn heel wat Vlaamse kleine zelfstandigen genoodzaakt steeds vaker een beroep te doen op de Voedselbanken…), alles peis en vree is en dat ze mogen blijven in ons land.
  Men valt in zwijm voor de zondagse zijde van de ‘inburgering’; het zich meer toonbaar maken door de jongere, actievere en meer zelfbewuste Moslim bevordert het proces van infiltratie doorheen alle sociale lagen en beroepsklassen, maar deze ‘cosmetische’ aanpassing n behoeve van de autochtone werkgever, collega op het werk, buur, politieke medestander, enz… is geen aanwijzing dat men mentaal, intellectueel en ethisch een flink stuk mee geëvolueerd is in het verwesteringsproces. Opleiding, werk en statusverhoging staan niet borg voor een soort verlicht, rationeel of verwaterd Islam-geloof, want hoe verklaar je anders dat de vliegtuigkapers van 9/11 uit de middenklasse kwamen, hogere opleiding genoten hadden en een comfortabel-materieel leven konden leiden en dus niet geplaad werden door ‘kansarmoede’ en ‘discriminatie’?

  • Inderdaad Frans Jozef. Het werd al gezegd, er is GEEN gematigde islam, dat concept is een uitvinding van het pc-westen. Zij die zich zogenaamd aanpassen en zij die blijkbaar genoeg verstand hebben om enige studies te hebben gedaan dienen ofwel als bliksemafleider ofwel zijn het mollen die onze ondergang in de hand werken.
   Daarbij komt nog dat men van een volk, dat in het thuisland nog leeft in een toestand die een samenvoeging is van het stenen tijdperk en de middeleeuwen, gehoorzamend aan een allesoverheersende ideologie, niet kan verwachten dat ze in één of twee generaties makke meiden en knechten worden.

Reacties zijn gesloten.