Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

Grappige lezersbrief in ‘Der Spiegel’:

“Als België uiteindelijk toch moet verdwijnen,
– hecht dan Wallonië aan bij Frankrijk,
– Vlaanderen bij Nederland
– en de oostkantons bij Duitsland.
Wat met Brussel?  Heel eenvoudig.  Verkoop het aan het meest-biedende Noord-Afrikaanse land.  De bevolking is er al.”

7 gedachten over “Zogezegd

 1. Aan het meest biedende ARABISCHE land, die hebben daar het geld voor. Zo werd onlangs in Fontainebleu het Théâtre Napoléon III omgedoopt tot Théâtre Cheikh Khalifa bin Zayed al Nahyan, nadat de arabieren de restauratie hadden betaald. Ik vraag mij af wat de nieuwe naam voor Brussel zou zijn?

 2. Verkopen aan de meest biedende ? Onze Noord Afrikaanse broeders hebben het allang overgenomen met financiele steun en bepampering van de Regerink.

 3. Die reageerder in “der Spiegel” kent niks van in ingesteldheid van de “ware Vlamingen”…
  Wààrom zouden wij eigenlijk het “von Saxen-Coburg huis” moeten buitengooien èn dan… de “von Amsbergs”-kliek moeten tegen de borst trekken (?)…. tè gek voor woorden !!!
  Vlaanderen Volledig Onafhankelijk als een Democratisch & Seculier Republiek ware de énige GOEDE oplossing.: géén waals aanhangwagentje-met-vierkante-wiel-meer èn geen (van oorsprong-Duitse) “schertsfamilie” meer als blikvanger.

   • Geachte redactie,
    Ik begrijp de reactie van Fikken, ik was er zelf ook bijna ingetrapt gisteren. Dit geeft aan hoe moe de echte Vlaams-nationalisten het zijn. Er is maar een klein vonkje nodig om dergelijke correcte reactie te krijgen. Ook al was het dan een humoristisch vonkje.

 4. Prof.Rik Coolsaet vindt het niet kunnen dat deze Syriestrijders in een databank worden opgeslagen.Hun privacy zou kunnen geschonden worden…man,man,man.

  • Privacy is er vooral voor misdadigers en niet voor normale mensen en ze zouden die prof beter in het gevang steken daar zitten zijn vele vrienden

Reacties zijn gesloten.