Neutrale nullenzender bericht over ‘schietpartij’ die niet plaats vond en vergeet…


De 18-jarige Somalische student Abdul Razak Ali Arton postte een berichtje op facebook kort vooraleer hij maandag met een auto op een menigte inbeukte aan de Ohio State University, vervolgens verschillende mensen neerstak en uiteindelijk neergeschoten werd door de campus politie.  9 slachtoffers liggen in het ziekenhuis.
In zijn facebookbericht schrijft hij dat de wereldwijde aanvallen op moslims “leidde tot een kookpunt, ik kan het niet meer verdragen.” Om te eindigen met: “Bij Allah, ik ben bereid een miljard ongelovigen te doden als vergelding voor één enkele invalide moslim.”
Arlan trok naar Pakistan na zijn vertrek uit Somalië in 2007 om nadien naar de VSA te verkassen in 2014 waarbij onbeperkt verblijf kreeg.

Afbeeldingsresultaat voor fabeltjeskrant winkingWees gerust, lieve kijkbuiskinderen, dit heeft uiteraard niets met de islam, met terrorisme of onverdraagzaamheid t.o.v. het westen te maken.  Dossier gesloten: men zoekt niet naar een motief want verwarde eenzaat.

Debkafile

De nullenzender is in goed gezelschap:

 

4 gedachten over “Neutrale nullenzender bericht over ‘schietpartij’ die niet plaats vond en vergeet…

  1. Omdat de alom geprezen Björn Soenens ook maar een mens is die niet alles kan weten moeten wij ons licht af en toe (liefst meerdere malen per dag) opsteken bij Golfbrekers, ‘t Pallieterke, Luc Van Baekel en binnenkort Sceptr om mee te zijn. Misschien moet iemand de vermelde Björn wijzen op de alternatie bronnen die beschikbaar zijn. Alhoewel: wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil!

  2. 2 uur na het “incident” bleek de krant Het Laatste Nieuws het nog altijd had over een schietincident met onbekende dader. Hierop heb ik via een reactie de identiteit van de dader en de omstandigheden aan hen overgemaakt, doch mijn reactie werd niet opgenomen. De MSM of leugenpers.

  3. 3 jaar om de conclusies van een studie uit te brengen!!Wat zit daar weer achter?
    Nu is het cordon ineens*ondemocratisch*vinden de grote democraten!!!Je moet maar lef hebben!!Gaan ze nu de titels van jos geysels afnemen en Vlaams Belang nu evenveel spreektijd geven op de nullenzenders??Gaan ze in de politieke uitzendingen niet steeds onderbreken wanneer een spreker van Vlaams Belang aan het woord komt,nietwaar linda de win en consoorten??
    Vraag me werkelijk af wat daar weer achter zit!!
    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3013755/2016/11/30/Meerderheid-N-VA-en-Open-Vld-is-tegen-cordon-sanitaire.dhtml

  4. Bjorn en de nullenzender hebben het zo druk met Fake Berichten – je weet wel de massa verzonnen feiten – de wereld in te sturen zodat ze geen tijd meer hebben om de werkelijkheid aan bod te laten komen.

Reacties zijn gesloten.