Nepkledij doet imams de das om

Wes HardinHet begrip ‘moskee’ kreeg een nieuwe – uitgebreide – betekenis.  Niet alleen is het de plaats waar Allah aanbeden wordt, waar tot de djihad opgeroepen wordt, waar kinderen gehersenspoeld worden of een corrigerende tik op een of ander lichaamsdeel mogen incasseren, waar  actie beraamd wordt, in Spanje kregen twee moskeeën met instemming van hun imam de bijkomende functie van bankkluis.

De daarin verstopte spaarcentjes werden verdiend door de verkoop van illegale goederen.  Met als godfather (!) een imam.   We zouden toch verwachten dat dit door de godlievende en voorbeeldige moslims met terechte verontwaardiging aan de grote klok (!) gehangen wordt.

De kleding en schoenen zijn in heel Spanje verkocht

Niks daarvan. Noppes.  Als ze niet gepakt werden, dan deden ze nog lustig voort.  Ook de twee imams, die zich nu niet kunnen beroepen op discriminatie.  Ze kunnen het samen met hun 97 kompanen voor de rechtbank komen uitleggen.  Tenzij die 97 ook allemaal moslims zijn.  Dan vinden ze er wel een excuus voor.

Meer hierover bij ‘Imams opgepakt voor nep-kleding

Wes Hardin

2 gedachten over “Nepkledij doet imams de das om

  1. Het vervaardigen van nep kledij en het smokkelen daarvan zijn nog vrij onschuldig. Dit in tegenstelling tot het schiet en bommentuig dat gesmokkeld en ineen geknutseld wordt door deze terroristen. Maar ik vermoed dat de opbrengst van het eerste wordt gebruikt voor de aanschaf van het tweede.

  2. Volgens mij hoeven ze niet te smokkelen om aan geld te geraken om bommen te kopen De bandietlanden die niet weten wat gedaan met hun geld geven het wel aan die liefdevolle terroristen maar voor hulp bij grote rampen geven die Multi miljonairs geen EURO

Reacties zijn gesloten.