Toiletten-apartheid

Toiletten-apartheid

Een bezoeker van het St. James Hospital in Leeds krijgt van twee moslim mannen de raad  elders een wc op  te zoeken want deze worden voorbehouden voor de hoge nood van de belijders van de godsdienst van de vrede.

‘Normale toiletten’ zijn immers onrein.

1470083_725689734109388_2005631476_n

https://www.facebook.com/YorkshireEdlLeedsDivision

FT

 

3 gedachten over “Toiletten-apartheid

  1. Alles is onrein ! behalve het geld dat ze krijgen via den onozele brave , solidariteits-verplichte belastingbetaler.! OCMW , gratise medische verzorging , leefloon en dergelijke financiele snoepjes , die met gulle hand worden gestrooid over de hoofden van onze toekomstige pensioenredders . Wat die apparte WC’s betreffen ! Dat kan ik alleen maar toejuichen ! Enkel het idee dat mijn ongelovige afvalstoffen worden verenigd met deze , die de zegen van Allah genieten , doet mij huiveren . Ga schijten in vrede , broeders , zoals beschreven in de Koran , onder toezicht en met de hulp van de allerhoogste !

  2. Dit is een hoax, of het is bullshit. Mogelijk is het ook een combinatie van die twee. Voor moslims is het bidden op, in of nabij een toilet niet toegestaan. Een toilet annex islamitische gebedsruimte is dus onmogelijk.

    Verder geen discussie mogelijk, de mensen die dit verzonnen hebben weten niet veel af van de regels van de islam.

    • Heel goed mogelijk dat het ‘niet volgens de regels van de islam is’. Wij hebben nagegaan of dit gephotoshopt werd. We hebben verschillende kanalen opgezocht. Het is niet ondenkbaar dat er in het dhimmi-Groot-Brittanië ziekenhuizen staan – we zijn er trouwens zeker van – die ‘aparte’ regeltjes handhaven voor moslims. Gebedsruimtes én aparte wc’s. Ook omdat er velen – vooral Pakistani, die daar hun bedje gespreid hebben – een ander model wc (willen) gebruiken. Uiteraard niet om in de toiletruimte te bidden. Wilt u beweren dat er in moskees allerhande, met annex koranschool, ontmoetingsruimtes e.a. lokalen en bijgebouwen geen wc ter beschikking staat voor de gelovigen? Moeilijk te geloven.

Reacties zijn gesloten.