Muurslachtoffers misbruikt door links.

Gestohlenes Mauerkreuz Foto: politicalbeauty.de/Ausschnitt: JFEven voor de 25ste herdenking van de Val van de Berlijnse Muur hebben linkse actievoerders voor het onbegrensde asielrecht witte kruisjes verwijderd ter herinnering aan de slachtoffers van de Berlijnse Muur.  Naar verluidt werden ze naar de buitengrenzen van de EU gebracht: naar Spanje, Bulgarije en Griekenland als symbool van de solidariteit met de ‘vluchtelingen’ die door onmenselijke asielmaatregelen van de EU aan diens buitengrenzen moeten sterven. Voor zover een mededeling van het initiatief (nog een woord dat opgeëist wordt door de politiek-correcte hersenspoelers) “Centrum voor politieke schoonheid”. Linkse schoonheid, vanzelfsprekend.

Weiteres gestohlenes Gedenkkreuz Foto: politicalbeauty.de/Ausschnitt: JF

Op hun webstek publiceerden ze foto’s van zwartjes, die de muurkruisjes tonen.

“De Muurdoden zijn spontaan uit solidariteit naar hun broeders en zusters over de buitengrenzen van de EU gevlucht.”

gaf een mededeling bekend.


De witte kruisjes werden in 1971 door een privé vereniging gesponsord als herinnering aan de slachtoffers van de Berlijnse Muur.  De veertien gestolen kruisjes hingen bij de Reichstagoever.   Er rijden gratis bussen om “de buitenmuren af te breken”.  Oh ja, dit nog: ze noemen zichzelf “agressieve humanisten”.  Die uitdrukking voegen wij toe tot de politiek-correcte jargon die we ons stilaan eigen maken.

Ter herinnering deze beelden van de Muurdoden:

FT

2 gedachten over “Muurslachtoffers misbruikt door links.

  1. Agressieve humanisten ! Onnozelaars ! ….hoe kan een humanist nu agressief zijn ? Het is zo bizar als een “” PS Vlaamse vriendenkring “” of een “” menslievende emotionele IS beul “” Het gaat nog zover komen , dat die rode knalpotten grote en veilige schepen gaan vorderen voor de overtocht naar het Europa van boter en honing . Als hun prachtlanden dan leeglopen kunnen de Europeanen immigreren naar hun ex thuislanden om daar een nieuwe welvarende beschaving opbouwen . Zonder rode ridders kan en moet dat lukken, zoniet zal de geschiedenis zich herhalen en komen ze terug naar de landen van hun voorouders , samen met hun onafscheidelijke Allah , als ze eerst Europa totaal hebben leeggemolken . Dat komt , omdat ze blijkbaar niet in staat zijn , om voor zichzelf te zorgen ! Laat anderen dat doen , das veel gemakkelijker . Hun jasmijn en boterbloem revoluties draaiden op niets uit , integendeel

Reacties zijn gesloten.