Mozambique dankt de Vlaamse belastingbetaler (3)

Goegezegd quote Zot zijn doet geen zeer

Wat hebben wij toch een groot hart, een dikke portemonnee, een wereldvisie…!!!

Onze redactie vraagt zich af welke band de Vlaamse regering heeft met Mozambique. We meldden op 26 oktober 2020 een subsidie van 600.000 euro en op 13 oktober 2020 een overschrijving van 913.000 euro aan hetzelfde Oost-Afrikaanse land dat ooit – tijdens het Portugese koloniale tijdperk – tot één der welvarendste oorden van Afrika behoorde. Sinds de onafhankelijkheid zijn ze nog nooit zo afhankelijk geweest…

Op 11 december besliste de Vlaamse regering – op voorstel van Jan Jambon – de “humanitaire sector te versterken” door 489.000 euro van het zuurverdiende belastinggeld der Vlamingen door te sluizen aan Oxfam Solidariteit vzw, u allen bekend voor de onbaatzuchtige inzet in den vreemde. Oxfam maakt deel uit van het humanitair consortium COSACA, dat “wil inzetten op een geïntegreerd trainingsaanbod met aandacht voor gender, borging en bescherming”.

Op drie maanden tijd werd er dus meer dan 2 miljoen euro aan Mozambique overgemaakt! Wat wil de Vlaamse regering hiermee bereiken? Een aandeel in de gasbronnen? Of wil Jambon – als quasi uitgebluste politicus – zich van een zitje in een VN-vehikel verzekeren?

Beslissingen van de Vlaamse Regering | Vlaanderen.be

https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/nieuws/coronavirus-de-toestand-mozambique

Dat Oxfam e.d. linkse weldadigheidsorganisaties, die vooral “wel doen” voor hun eigen portemonnee, niet onbesproken zijn (…kindermisbruik, kinderhandel d.m.v. illegale adopties) mag blijken:

3 gedachten over “Mozambique dankt de Vlaamse belastingbetaler (3)

 1. Dit artikel is “nagel op de kop” ! De oorzaak is hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt doordat Jan Jambon “vereerd” werd met een uitnodiging om voor België mee te mogen gaan naar de kern van de Globalisten : de Bilderberg meeting van de Elites.
  Hij werd hiervoor uitgenodigd (je raakt daar immers zomaar niet binnen !) door Thomas Leysen (ex KBC, Umicore en de Mediagroep), die lid is van het zeer elitaire Bilderberg stuurcomité. De Croo mocht ook meegaan, samen met Filip en Mathilde. Deze Bilderberg vergaderingen zijn strikt geheim, maar je kan wel de agenda inzien. Alles kadert in het kader van de Nieuwe Wereldorde : Klimaatakkoorden, en niet te vergeten : de Corona pandemie om de wereldbevolking arm te maken, financieel te plunderen en vervolgens uit te moorden. Zoals Trump reeds zei: de Klimaatakoorden van Parijs is niets anders dan het “herverdelen” van de centen van de rijke naar de arme landen. Als je wil weten wie onze Globalisten koplopers zijn in België en waarom we nu met een niet-verkozen Vivaldi regering zitten : hun namen staan hierboven.

 2. Voor diegenen die zich afvragen waarom Jambon nu “steun” geeft aan Mozambique …

  De president van Madagascar (Andry Rajoelina) heeft een plantaardige remedie tegen het Corona virus ingevoerd op
  basis van artemisia. Dit is een plantenextract dat uit China werd geimporteerd en tegen malaria wordt ingezet.
  (fabrikant: Covid-Organics) De resultaten zijn behoorlijk goed. Meerdere Afrikaanse landen hebben ook interesse.

  Dit is een doorn in het oog van de Big Pharma en de Globalisten. Wat doen ze dan ?
  Ze kopen de President om, zodat die met de zweep zijn volk moet laten vaccineren met de “money-makers” van
  Pfizer, Moderna en Astrazeneca.

  Bill Gates deed hetzelfde in India, toen hij gerechterlijk werd vervolgd voor de duizenden gehandicapte kinderen door “zijn” polio vaccin.

  Omdat België goede banden heeft met Afrika, en Bill Gates ook het Tropisch instituut van Antwerpen sponsort, vonden de Bilderbergers daarvoor waarschijnlijk België de beste keuze. (met ons belastingsgeld).

  En ja hoor ! Mozamique is momenteel de Big Pharma vacines aan het aankopen.

  Zie link :
  https://www.aljazeera.com/news/2020/5/5/coronavirus-what-is-madagascars-herbal-remedy-covid-organics

  • Zowel pater Daniël als onze redactie hebben meermaals aandacht besteed aan de geneeskrachtige werking van artemisia én het verbod ervan in Frankrijk.

Reacties zijn gesloten.