Kop in kas bij de Antwerpse rechtbank

Kop in kas bij de Antwerpse rechtbank

Normaal zou er woensdag 14 januari een uitspraak volgen op het proces van Sharia4Belgium, dat op 29 september van start ging en op 10 december afgesloten werd.
Die uitspraak wordt met een maand uitgesteld.  De rechtbank zou nog niet klaar zijn.  En dat heeft absoluut niets te maken met de niet islam-gerelateerde ‘gebeurtenissen’ in Parijs.

Wat gaat de rechtbank beslissen als er in de loop van de maand een soortgelijke aanslag in Vlaanderen gebeurt?  Alle klachten tegen Mohammed-supporters seponeren? De boeken toedoen?

FVE

GVA

 

4 gedachten over “Kop in kas bij de Antwerpse rechtbank

 1. En Jambon stond te wachten op een uitspraak om zijn beleid te bepalen i.v.m islamterreur!!Wat nu Jambon,nog wat meer pamperen en uitstellen???

  • Hij kan ze niet meer “meer pamperen”
   Hij moet toch zijn grote leider voldoening geven

 2. Ze zijn ervoor in staat en dan staan ze met hun ogen te draaien dat de burgers alle vertrouwen in de rechtspraak heeft verloren!!
  Vorige week was die grote bek Bontinck op TV uit aan ‘t leggen dat zijn zoontje Vlaanderen kan verlaten “zonder controle”??? Hoe komt het dat ik geen enkele politieker daarover heb horen reageren?
  Als de Bontinck tuig de EXIT zo goed kent en zoontje zich beweegt in een ‘bepaald’ milieu dan weet dat milieu ook verdomd goed hoe men Vlaanderen kan ‘BINNEN’ komen zonder controle???
  Hallo waarom liggen beide Bontincks nu niet naast mekaar op het rooster??? Oh, heeft zeker totaal niets met islam te maken?

Reacties zijn gesloten.