10 gedachten over “‘Het is de schuld van de multikul’

 1. Ik heb gisteravond een mail naar N.Farage gestuurd dat zijn verhaal niet klopt.
  Hoofdoorzaken van alle gelazer door moslims in de EU en de rest van de wereld zijn de koran en HET PROJECT.*
  Dan nog dit(om te voorkomen dat het wordt gemist):
  On topic met het laatste nieuws: het tuig is gelokaliseerd in een drukkerij en ze hebben een gijzelaar.
  http://www.ad.nl/ad/nl/33624/Aanslag-Parijs/article/detail/3826162/2015/01/09/Live-Operatie-om-daders-uit-te-schakelen-is-in-gang-gezet.dhtml
  *> http://tinyurl.com/mnaoquv
  vraag me af of de Belgische autoriteiten daarvan op de hoogte zijn, want
  die infiltranten zitten letterlijk OVERAL!
  Zie ook: http://tinyurl.com/pkdmbsf
  Hopelijk wordt eea snel gemodereerd.

  • Ze zitten overal. Een waarheid als een koe. In heel Europa. Op verschillende zenders wordt de toestand live uitgezonden. Niet zo in het land b, waar men pas zal wakker worden als er een raket op het navo hoofdkwartier zal belanden.

 2. Farage zegt wel A, maar niet B. Het belangrijkste is immers wie er verantwoordelijk is voor de import van deze 5de colonne. Hij moet dit zeker weten gezien hij in Londen toch niet ver van de “Square Mile” zit.
  Het is opvallend dat zelfs bij (extreem)rechtse partijen en belangen men het wel over het probleem heeft, maar zelden durft spreken over de werkelijke oorzaken ervan en wie hiervoor uiteindelijk verantwoordelijk is!!!
  Misschien kan Marine Le Pen het eens uitleggen aan François Hollande, wanneer ze door hem ontvangen wordt.
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2176345/2015/01/09/Hollande-ontvangt-Le-Pen-over-FN-s-uitsluiting-van-solidariteitsmars.dhtml
  Ik begrijp niet waarom Marine kwaad is, er is immers geen eer te halen met tussen een zootje verraders te gaan lopen.
  Men dient immers op alle mogelijke manieren afstand te houden van deze verrader, die alleen dienen ontmaskerd te worden. Dit geldt ook in het Vlaamse Parlement.
  Hopelijk zal het geen onderhoud onder vier ogen zijn, want François is een gezonde jongen!!! Desgevallend kan er beroep gedaan worden op Valérie “Rottweiler” als getuige.

  • Je hebt een rare zin voor humor, Lovenaar. Ik zie het laatste niet direct gebeuren. De rest eigenlijk ook niet. Ze zal wel weten wat ze doet, zeker? Hollande probeert gewoon de schade te beperken in zijn kamp.

   • We zullen zien of Marine in goede gezondheid blijft… Hollande wil inderdaad de schade beperken… de beste manier daartoe is de liquidatie van Marine… via een ziekte .. of een ongeval..
    Gezien de enorme belangen die erop het spel staan, dient men met alles rekening te houden. Het zal in alle geval “diplomatischer ” gebeuren dan met Pim Fortuyn.
    Als men JFK liquideert dan zullen dezelfden niet aarzelen Marine ook te neutraliseren.
    Bovendien : Als de vos de passie preekt, boer bewaak je ganzen. En : Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.
    Via het “wapen van de humor” wou ik dan ook duidelijk maken dat Marine daar beter zou wegblijven.
    Het is immers gevaarlijk “kersen eten met hoge heren”
    https://onzetaal.nl/taaladvies/advies/met-hoge-is-heren-is-het-kwaad-kersen-eten

   • In Frankrijk begint de bevolking het in te zien dat de enige oplossing Marine Le Pen is, in Nederland gaat het ook de goede weg op met Geert Wilders maar bij ons zit de enige partij op zijn tanden te bijten om te kunnen overleven, spijtig

Reacties zijn gesloten.