Komkommer-professor

Het radiobroertje van de nullenzender zocht en vond in de gekke professor Coolsaet deze ochtend een vrijwilliger-spreker om de luisteraar – zoals gebruikelijk – te beleren.

En we kregen waar voor ons geld: twee geliefde poco thema’s mochten aan bod komen:  de linkse Obama-adoratie én – verrassing! – de waarschuwing dat we de belgo-moslims dringend nog meer moeten bepamperen.

“Ik zoek nog de eerste Belgische politicus die zoals Obama de samenleving op een positieve warme manier kan omarmen.”

“Iemand met talent, maar omdat er ‘1080 Molenbeek’ op je voorhoofd staat, raak je hier niet aan de slag. Talent moet je omarmen, je mag Molenbeek niet zomaar stigmatiseren.”

Klik op NULLENZENDER-audio voor het geluidsfragment onderaan de tekst.

Rik Coolsaet, altijd goed voor een grapje

 

 

 

7 gedachten over “Komkommer-professor

 1. Goed voor een grapje? hij gelooft het ook nog . Van een kwezel gesproken.

 2. Wordt die idioot ‘perfesser’ genoemd? Krijg van zo een idioot college…., ik mag er niet aan denken.

 3. Coolsaet ……maar jongen toch !….Hier mijn antwoord
  Als ik zeg ….Algerie voor de Algerijnen
  Dan roept iedereen “BRAVO”
  Als ik zeg….Afrika voor de Afrikanen
  Dan roept iedereen “BRAVO”
  Als ik zeg…. Turkije voor de Turken
  Dan roept iedereen “BRAVO”
  Als ik zeg …. Marokko voor de Marokanen
  Dan roept iedereen “BRAVO”
  MAAR …als ik zeg Belgie is voor de Belgen
  dan roept iedereen “” RACIST””

  prof Rene…. verbonden aan de vrije Universiteit van Golfbrekers

  • “… Belgie is voor de Belgen…”
   Tja René, liever hoor ik Vlaanderen is voor de Vlamingen.
   Maar ik ben zeker dat de reeds vele duizenden belgische Mohammeds, Ali’s en Mustafa’s (met dubbele nationaliteit) zeer graag met u samen zullen roepen:”belgië is voor de belgen!” 😉

 4. Een wereldvreemde prof . Hij kan dan wel heel wat studie’s achter de rug hebben , maar hij is en blijft een lomp, dom creatuur.
  Hoe zou hij gereageerd hebben op die aanslag op de luchthaven ? Een schreeuw om liefde en aandacht…Neen mijnheer de profetelor ! Wij zitten opgescheept met krapuul van de ergste soort , die ramp boven ramp nog radicaliseren. Dat is hun manier om toch maar iets te betekenen in hun nutteloos en zielig bestaan , mensen kapot maken , onnoemelijk leed veroorzaken , alles wat onze voorouders hebben opgebouwd om een beter bestaan naar de kl… te helpen. Dat is de juiste diagonose mijnheer de proteletor. De rest is flauwe kul , ga in behandeling , laat je geestelijk eens goed onderzoeken . Trouwens de uitdrukking op je gelaat spreekt al boekdelen … Wij hebben nooit iemand uitgesloten , zij sluiten ons uit !…Coolsaethu Akbar

 5. Coolsaet weet maar al te goed wat er gebeurt en gebeurd is. Maar schatplichtig als hij is, dient hij de leugens van zijn “meesters” te herhalen. (wiens brood men eet, diens woord men spreekt).
  Wat Obomber betreft, zegt hij er natuurlijk niet bij dat deze een “stroman” is in handen van diegenen die de werkelijke macht in handen hebben in de VSA.
  Moest Obomber werkelijk uit de pas lopen, dan was hij al lang verwijderd geweest, op welke manier dan ook.
  In de VSA wordt, zoals ook in de EUSSR, de immigratie aangewend als een massavernietigingswapen.
  Clinton heeft ten andere al een regularisatie aangekondigd van de illegalen :
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/05/23/hillary-clinton-vows-to-push-amnesty-in-her-first-100-days/
  met citaat :
  “Hillary Clinton promised to introduce “comprehensive immigration reform” legislation during her first 100 days in the White House — virtually guaranteeing amnesty for millions of illegal immigrants — should she win election to the presidency. ”
  Clinton is dan ook een “strovrouw” in handen van dezelfden die Obomber controleren.
  Coolsaet werkt dan ook mee aan de inzet van dit “massavernietigingswapen” tegen onze westerse beschaving. Daarover gaat het, en de islam is hier dan ook één de vele wapens die daarbij worden ingezet.
  Coolsaet is dan ook een gepatenteerd leugenaar en bedrieger, ook al moet hij zich hierbij dan onsterfelijk belachelijk maken. (met behulp van de media, gecontroleerd door dezelfde “meesters”).

Reacties zijn gesloten.