Kaviaarsocialist heeft overgewicht…

… en waarschijnlijk verstopte kransslagaders, suikerziekte en hart-, longproblemen. Gewetensproblemen? Onbestaande: bij de laatste scan kon geen geweten gevonden worden.

10, 11, 12주차. 오되부르와 에피타이저(Hors d' Oeuvre & Appetizer)의 이해와 실습 1, 2,3 : ckjumpup

PvdA Frans Timmermans, de “Klimaatpaus”

Zo sociaal: 30.317 euro salaris per maand , 13.700 euro pensioengeld plus 9.000 euro onkostenvergoeding. Totaal 53.017 euro. Per jaar: 636.204 euro!

Woont gratis, dineert gratis, vliegt met privé jet, BMW-7 met chauffeur vh werk, BMW X-5 privé.

Werkzaam voor een Arbeiderspartij, socialist. Opgegroeid in de partij van Joop den Uyl, die niet zou rusten voor ‘iedere arbeider ook een auto voor de deur had staan’.

Timmermans doet er alles aan om deze groep weer op de fiets, in de bus en trein te krijgen en te laten betalen voor de stokpaardjes van de Linkse Elite. Bovendien moeten we “anders gaan eten”… om de gezondheidszorg niet op kosten te jagen … Plan Timmermans: Europeanen moeten anders gaan eten

Zichtbaar aan obesitas lijdende Frans Timmermans wil dat u gezonder gaat eten, want obesitas en milieu

1 gedachte op “Kaviaarsocialist heeft overgewicht…

 1. De Frans lijdt aan overgewicht. Moest het alleen maar dat zijn, dan was dit hoopgevend nieuws. Zwaarlijvigheid speelt immers een doorslaggevende rol bij overlijdens ingevolge het “Covid 19 virus”(=sic).
  Zijn rol als “Klimaatpaus” in de EUSSR is echter dodelijker voor anderen.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hongarije-dreigt-absurd-en-verwoestend-communistisch-klimaatplan-eu-te-blokkeren/
  met citaat :
  “Eergisteren heeft de EU zijn nieuwe klimaatplannen gepresenteerd. Die zijn zó extreem en absurd, dat de Brusselse klimaatpaus Frans Timmermans toegaf dat het ‘verdomd moeilijk’ voor de burgers zal worden. De komende jaren worden we namelijk in een klimaatdictatuur geperst die een einde zal maken aan onze betaalbare energie, aan onze voedsel/bestaanszekerheid en aan ons privé vervoer – precies zoals in de Sovjet Unie het geval was, en waar het EU-apparaat in Brussel een naadloze kopie van is. Timmermans maakt met zijn waanzinnige ‘Groene Deal’ de aloude bijnaam van zijn partij – de PvdA : Partij van de Armoede – meer dan waar. Ons wordt feitelijk bittere armoede en een ellendig bestaan beloofd, en dat enkel om een niet bestaand antropogeen klimaatprobleem te bestrijden. Hongarije is zoals wel vaker een luis in de pels van de Brusselse communisten, en dreigt het plan te blokkeren…..”
  Over de werkelijke gevolgen van dit “klimaatplan” , een citaat uit de voormelde link :
  “Green Deal gaat niet over klimaat, maar totalitaire controle – Timmermans ‘kans’ is dan ook louter het zoveelste staaltje schaamteloze propaganda. Zijn radicale plannen zullen niets veranderen aan ‘klimaatverandering’, omdat dit niet wordt veroorzaakt door een paar promille menselijke CO2 uitstoot – het CO2 niveau in de atmosfeer is juist nog steeds gevaarlijk laag -, maar door factoren waar we geen enkele invloed op hebben: het nieuwe Zonne minimum, in combinatie met het steeds zwakker wordende magnetische veld van de aarde.De ‘Groene Deal’ heeft dan ook helemaal niets met het klimaat te maken, maar alles met totalitaire controle, het geven van de absolute macht over alle aspecten van ons leven aan een klein clubje ongekozen marxistische technocraten, die zichzelf net als de oude Sovjet leiders ongetwijfeld zullen uitzonderen van het onvermijdelijke einde aan vrij reizen, goedkoop vervoer, warme (en in een hete zomer juist koele) woningen, stabiele energie (energie gaat op rantsoen, zoals Duitsland nu al serieus overweegt) betaalbare boodschappen, fatsoenlijke inkomens, kortom: aan ALLE vormen van vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking. Timmermans heeft namens de EU wat mij betreft hiermee de frontale oorlog verklaard aan het welzijn en de welvaart van iedere Europese burger. en daarmee aan onze hele toekomst. Brussel is een verwoestende misantropische machine geworden die alles wil afbreken wat na de Tweede Wereldoorlog met veel inspanning is opgebouwd……………….
  En het resultaat :
  “ Green Deal veroorzaakt economische en maatschappelijke ondergang van Europa – Uitvoeren van zelfs maar een kwart van de ‘Groene Deal’ betekent de absolute economische en daardoor ook maatschappelijke ondergang van Europa, waarschijnlijk al ver vóór 2030. Zelfs de Deutsche Bank waarschuwde begin dit jaar voor een ‘mega crisis, een eco-dictatuur en een groot verlies van welvaart’ als Timmermans in ook maar iets zijn zin krijgt.” (=einde citaten)
  Dit “klimaatplan” sluit aan bij The Great Reset van het WEF van de Klaus.
  https://www.frontnieuws.com/fit-for-55-de-eu-green-deal-en-de-industriele-ineenstorting-van-europa/
  met citaat :
  “Een van de zeldzame eerlijke uitspraken van Bill Gates was zijn opmerking begin 2021 dat als je denkt dat Covid-maatregelen slecht zijn, wacht dan maar tot de maatregelen voor de opwarming van de aarde, schrijft F. William Engdahl.De Europese Unie is bezig om top-down de meest draconische maatregelen tot nu toe op te leggen, die de moderne industrie in het gezicht van de 27 staten van de Europese Unie effectief zullen vernietigen. Onder welluidende namen als “Fit for 55” en “European Green Deal” worden in Brussel door ongekozen technocraten maatregelen afgerond die de ergste industriële werkloosheid en economische ineenstorting zullen veroorzaken sinds de crisis van de jaren dertig van de vorige eeuw……” (=einde citaat).
  We zien hier duidelijk het verband tussen de Covid 19(84) samenzwering en het klimaatplan van de EUSSR. Alleen de verwijzing naar het Coudenhove Kalergi plan ontbreekt nog, met de analyse in één zin :”Weg met ons….”.
  Dit alles is echter niets nieuws, maar werd reeds beschreven in het boek :
  “The Syndicate – The story of the coming Word Government” van Nicolas Hagger. (dateert van 2004).
  Om deze plannen een duwtje in de rug te geven doen er zich dan rampen voor. We kijken naar Duitsland :
  https://www.zerohedge.com/weather/german-govt-knew-about-impending-floods-warnings-failed-death-toll-climbs
  met citaat :
  “A new report by the British newspaper “The Sunday Times” explains how a satellite in low Earth orbit detected the first signs of danger days before the German floods unfolded. Somewhere along the chain of command, climate scientists to government officials to local officials informing residents in affected regions about the need to evacuate ahead of extreme weather broke down and has tragically resulted in the country’s worst natural disaster in six decades. … “ (=einde citaat). Er was dus voorkennis.
  Dit blijkt ook uit het volgende :
  https://www.frontnieuws.com/duits-district-schakelde-opzettelijk-overstromingswaarschuwingssirenes-uit/
  Het probleem hierbij was echter niet de overheid maar wel de bevolking, een citaat uit de voormelde brug :
  “Meestal bekritiseren journalisten politici, maar op de regeringspersconferentie waren politici woedend omdat Duitsers op social media kritiek hadden durven uiten op het feit dat de regering slecht voorbereid was na de watersnoodramp en ze geen antwoord hadden op belangrijke vragen over de veiligheid van burgers….” (=einde citaat).
  En waarvoor kwam de eerste hulp :
  https://www.frontnieuws.com/slachtoffers-watersnoodramp-duitsland-krijgen-bezoek-van-covid-19-vaccinatiebussen-in-plaats-van-hulp/
  En over de fin. vergoedingen :
  https://www.frontnieuws.com/duitse-rampenfonds-gebruikt-voor-vluchtelingen-slachtoffers-van-de-watersnood-krijgen-slechts-300-euro/
  met citaat :
  “Waarschuwing werd reeds 4 dagen voor ramp gegeven – Britse onderzoeker spreekt van systeemfalen – Duitse regering beschikt sinds 2012 over rapport over overstromingsbescherming.Het verslag bevat ook procedures voor het geval van een pandemie veroorzaakt door het “Modi-SARS”-virus. Geld van de hulpfondsen dat niet wordt uitgegeven, wordt gebruikt om vluchtelingen te helpen.In 2019 is een bedrag van 23,1 miljard euro gebruikt voor vluchtelingenhulp – tussen 2016 en 2019 is in totaal 87,3 miljard euro gebruikt.€ 300,- noodhulp voor slachtoffers overstromingen. Bewoners en vrijwilligers worden door de politiek in de steek gelaten..(=einde citaat).
  We zien hier de “prioriteiten” die werden gesteld. De Britse onderzoek spreekt van een “systeemfalen”. Er is echter een andere verklaring : een weeroorlog !!
  https://rumble.com/vk07qy-weer-manipulatie.html
  Een video met titel : “Weer manipulatie”.
  In deze video worden de satelliet beelden getoond, met een verklaring en Nederlandstalige ondertitels.
  Er is ook de volgende commentaar :
  “Rumble — Wanneer een Limburger dit filmpje ziet is het leven van Rutte niet veilig meer .Het laat precies zien dat het helemaal een criminele actie was .Ze zijn in staat een regendruppel te besturen zodat ie op je plaats valt . Dit filmpje bewijst dat .volgens mij PURE moordaanslag” (=einde tekst).
  Deze satellietbeelden moeten ook in het KMI in Ukkel te zien geweest zijn. Wat hebben die daar dan gedaan ??
  https://palnws.be/2021/07/vlaamse-partijen-eisen-onderzoek-naar-fouten-bij-overstromingen/
  met citaat :
  “Nu moet alle aandacht gaan naar directe hulpverlening want de noden zijn groot en acuut. Maar er zijn wel vragen over deze noodtoestand die op een gepast moment grondig onderzocht dienen te worden, om dergelijke rampen in de toekomst te vermijden of de gevolgen ervan sterker in te perken”, aldus N-VA-Kamerlid Yngvild Ingels. Volgens het Vlaams Belang valt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zeker iets te verwijten. “In een knullige persconferentie waste de minister haar handen in onschuld door te zeggen dat er geen draaiboek en geen voorbereiding mogelijk is voor dit soort rampen.”, aldus het Vlaams Belang. Daarom wil de partij dat er een onderzoek komt naar de gemaakte fouten en dat er verantwoordelijkheden worden genomen, “niet in het minst door Verlinden zelf”………. Weinig gedaan met talloze alarmsignalen………….. Bijna een week voor de grote overstromingen kregen de Belgische bevoegheden al een eerste waarschuwing van EFAS (European Flood Awareness System). Daarna volgden er zelfs nog 24 alarmsignalen, waar echter weinig mee gebeurd lijkt te zijn. Men liet een belangrijk stuwmeer pas leeglopen op woensdag 14 juli en de eerste evacuaties in heel wat Waalse gemeenten werden pas uitgevoerd op donderdag 15 juli….. “ (=einde citaat).
  Het gaat hier niet om fouten, maar om een regelrechte sabotage, waarbij de Belgische overheden, actief dan wel passief bij betrokken zijn. Dit heeft dus niets te zien met het “klimaat”. Dit zijn daden van hoogverraad, gepaard gaande met doodslag & moord, rekening gehouden met de dodentol, en het achterhouden van hulp. Hier nemen de PS maffia minister echter geen ontslag. Na WO II , was dit de dood met de kogel !!!
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210719_96262364
  met titel :
  “Ondanks ravage waren Vlaamse brandweerlui niet welkom in rampgebieden: “Kon mijn oren niet geloven” (=einde titel).

  De vergelijkingen met het achterhouden van doeltreffende geneesmiddelen bij de Covid 19 terreur is treffend.
  De Vlaamse partijen (NV-A en Vl. Belang , waar zitten de anderen ?), willen een onderzoek, maar gaan ze de juiste vragen durven stellen, op basis van de voormelde gegevens ? Ik heb er mijn twijfels over, gezien het verband met Covid 19(84).

Reacties zijn gesloten.