9 gedachten over “Kapellen past zich aan

    • Allee Frans, dan moet ik mijn (juist nieuwe) identiteitskaart weer laten veranderen, weer 18,50 euro.

  1. Zeggen dat ik 41 jaar geleden in deze kazerne mijn opleiding kreeg. Ik weet niet meer wat er juist op het menu stond (maar het eten was er goed) en varkensvlees was er zeker wel bij. Waar het nu vol gelukzoekers zit moesten wij leren het vaderland te verdedigen, toen nog tegen de Russen. Blijkbaar heeft den ABL zich destijds toch vergist van vijand, het had tegen de islam moeten zijn.

  2. Maar de Vlamingen vechten al lang niet meer, nog enkelen achter de PC, maar als pegida een actie organiseert, dan is er amper volk en in A krijgen we van een zogezegde Vlaams Nationalist BDW een gasboete als geschenk en in Sint-Niklaas waar de betoging toegelaten was, waren er amper 200 aanwezigen Een schande, we zijn een klootjesvolk

    • Dat is juist Roger . Maar wij toch de harde kern de “untouchables” (tenminste achter de computer) ik ken er wel ene die in Thailand woont !

  3. Daar alleen kan liefde wonen …daar alleen is het leven zoet als men stil en ongedwongen steeds de moslims hun goesting doet !

Reacties zijn gesloten.