“Vluchtelingen”

The couple were strangled to death in their second floor flat, allegedly by Mamadou Kamara In het Italiaanse Catania, werd de Ivoriaan Mamadou Kamara, 18 jaar, gearresteerd voor de dubbele moord op een bejaard echtpaar bij wie hij had ingebroken.

Hij keelde de 68-jarige man en kiepte de 70-jarige vrouw over het balkon. Kamara was twee maanden geleden door de Italiaanse marine uit een gammel bootje gehaald en dus op zee gered. De dochter van het echtpaar beschuldigde gisteren de Italiaanse staat van medeplichtigheid aan de moord op haar ouders.  Meer bij…

FT

4 gedachten over ““Vluchtelingen”

  1. Mss was hij ook in z’n eigen land op de vlucht voor de politie nav een moord?
    Een vluchteling is een vluchteling zou Renzi zeggen, niemand heeft identiteitspapieren bij, tenzij valse.

  2. Eender wie, in welk land dan ook zou de staat verantwoordelijk moeten stellen bij misdaden (zoals in dit geval) met “gelukzoekers”.

  3. Hoe zouden de “Gutmenschen” reageren op die vreselijke moorden ?
    Die arme Mamadou moet erg verward en radeloos zijn geweest om twee mensen te vermoorden . Zijn motief , waar wij begrip voor hebben “Wij willen ook wat” deed bij die jongeman de stoppen doorslaan . Kamara heeft dringend spik-kologise hulp nodig en bijstand , om hem terug een volwaardig lid te maken van onze Gut-maatschappij . Hij heeft spijt en zal het nooit meer doen . Uiteraard , hij krijgt een straf , een schrijfstraf , duizend maal schrijven .””Ik zal nooit meer een bejaarde de keel oversnijden en zijn vrouw over het balkon kieperen “”

  4. Eerlijk zijn tegenover de ambtenaar die hun asielaanvraag moet behandelen , dat hoort niet bij hun Islam kwaliteiten . “””Ik ben Mohamed Strafokoffie en ben IS militant . Ik beheers de techniek van onthoofden en kom hier de boel op stelten zetten”””. Ik bedoel maar , moesten alle vluchtelingen eerlijk zijn , dan zou nog geen 20 procent overblijven , die met recht en rede worden geholpen .

Reacties zijn gesloten.