Het licht gaat uit

Europa, onder de voet gelopen door vluchtelingen die, ook als hun asielaanvraag niet wordt gehonoreerd, natuurlijk allemaal hier blijven.

Europa, waar de meerderheid van de bevolking tegen de instroom van vluchtelingen is, maar waar we ons als een konijn spartelend in een strik tot wurgens toe hebben vastgedraaid in de greep van de oncontroleerbare, niet-verkozen EU-baasjes.

Europa, waar een aanzienlijk deel van de bevolking, daartoe aangespoord door politiek en media, met open armen ontheemden verwelkomt zonder dat deze Samaritanen (willen) weten welk vlees zij precies in de kuip hebben. En zonder ook maar enige eisen te stellen aan de nieuwkomers, in tegendeel. In een motel ergens in North Carolina las ik over goedwillende burgers die al zo dronken waren van hun eigen goedertierenheid dat zij braaf het advies opvolgden om een maaltijd te bereiden voor vluchtelingen, en daarbij beslist geen alcohol of varkensvlees te serveren en/of nuttigen.  Lees verder…

5 gedachten over “Het licht gaat uit

 1. Zegt de ene lamp tegen de andere in dezelfde luster: ‘Willen we vanavond eens samen uitgaan?’

 2. Kijk en oordeel zelf… (Nederlands gesproken)
  Suppose the Mujahedeen Al Quida, Taliban, Al Sha’baab, ISIS, Al Nusra would arrive at the gates of Europe.
  We will welcome them with open arms. The whole of the West will in no time be taken. And be part of the Islamic State
  All their technology, arms, atom weapons, most luxury cars, buildings, money, beautiful women, planes ….Everything will be war booty and we will get a fantastic country

  • ‘Iedere actie lokt een reactie uit’, zegt deze natuurkundige Afghaan, maar hij KAN niet begrijpen (door zijn specifieke moslimgenen) dat het de moslims zijn die de actie begonnen, en dat rechtse partijen daarop een reactie zijn.

 3. Als ik een maaltijd moet bereiden voor vluchtelingen die Allah genegen zijn , dan ga ik serieuse moeilijkheden krijgen . Ik ga het voorwerp worden van spot en ergenis , misschien krijg ik wel doodsbedreigingen . Van Groen en Rood mag ik niet meer binnen . De Imam uit zich tegenover mij , in een “fatwa” ! Prof Coolsaet , uit zijn ongenoegen in het weekblad ” Story” . Hart tegen hard en Gutmenschen organisaties betogen met spandoeken “rechtse racist” “onverdraagzame” “godsdienstbelediger”
  De kerken doven hun lichten . Gasboetes voor mijn steunbetogers . Abou Cha Cha houdt met zijn kring van geestelijk misdeelden een sit in en weigeren toegang tot de openbare toiletten . Ik was het gewoon vergeten dat Moslims vanwege hun religie geen …….. mogen eten !

Reacties zijn gesloten.