Verrijkingsproblemen

Im „ARD“-Nachtmagazin wurde dieses Plakat aus Darmstadt gezeigt. Flüchtlingen wird darauf verboten, Frauen zum Sex zu zwingen. Foto: Screenshot vom ARD Nachtmagazin

Op de affiche staat (we vertalen): Vrouwen en mannen hebben in Duitsland gelijke rechten. Geen geweld tegen vrouwen!!!  Wij helpen hen (3x).  Geweld tegen vrouwen is in Duitsland verboden!

Het is verboden een vrouw: te slagen of te trappen , met vuur of andere zaken te kwetsen, tot seks te dwingen, te betasten als ze dat niet wil,  te bedreigen of uit te schelden, te verbieden dat een vrouw gaat werken of uitgaat, tegen haar wil te trouwen, omwille van de traditie haar opzettelijk te besnijden.

Ga naar video van ARD vanaf 05’00

Er is een document gelekt dat werd opgesteld door een coalitie van verschillende organisaties dat de wantoestanden in een vluchtelingenkamp in het Duitse Hessen aan de kaak stelt.
Duitsland kan de toestroom aan vluchtelingen niet aan, zoveel is zeker. Waar het bij ons blijft bij een tentenkamp in Brussel, kreunen bij onze oosterburen verschillende vluchtelingenkampen onder de overbevolking en dat brengt schrijnende situaties met zich mee.
Een document dat werd opgesteld op 18 augustus maar nu pas op het wereldwijde internet lekte windt er geen doekjes om:
“Vrouwen en kinderen zijn ondergebracht in tenten die niet verdeeld zijn naar geslacht. Het aanwezige sanitair moet worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. De vrouwen kunnen de deuren niet vastmaken, want er zijn er geen. Ze hebben geen mogelijkheid om zich terug te trekken in een veilige ruimte.”
“Die situatie komt mannen, die vrouwen en meisjes als ‘ondergeschikten’ zien, goed uit. Verkrachtingen en seksuele intimidatie zijn er schering en inslag en er duiken ook steeds vaker meldingen op van gedwongen prostitutie.”
“Vrouwen en meisjes vertellen over meerdere incidenten waarbij ze worden geïntimideerd, gemolesteerd, aangevallen en verkracht. De meeste vrouwen houden al hun kledij aan wanneer ze naar bed gaan, ze durven zich niet omkleden. Ook zijn ze bang om ‘s nachts naar het toilet te gaan, omdat ze vaak worden verkracht. Niet enkel onderweg naar het sanitaire gedeelte: er zijn zelfs mannen die zich ‘s nachts in de toiletten verschansen, wachtend op een slachtoffer.”
“Veel vrouwen ontvluchten hun land niet enkel vanwege de oorlog. Ze vluchtten omdat ze een gedwongen huwelijk moesten aangaan, of omdat ze vreesden genitaal verminkt te worden. Niet enkel vrouwen die met kinderen reizen zijn het slachtoffer. Ook zij die met hun partner kwamen. De partner, mannelijke familieleden of kennissen kunnen die vrouwen onmogelijk beschermen tegen het geweld van de vele alleenstaande mannen in het kamp.”
“De meeste van deze vrouwen hebben al zeer traumatische ervaringen opgelopen in hun eigen land. Ze waren het slachtoffer van geweld en verkrachting. Het gevoel om vrij rond te kunnen lopen, zonder angst, is voor veel van deze vrouwen het grootste geschenk van allemaal. Maar de huidige situatie in deze kampen leiden tot nieuwe trauma’s voor deze vrouwen.”
Er wordt gevraagd of het niet mogelijk is deze vrouwen, kinderen en gezinnen te voorzien in beschermende behuizing, waar zij tenminste niet vierentwintig uur op vierentwintig bang moeten zijn aangevallen, aangerand of verkracht te worden. (SL) Clint

Het beperkt zich niet tot het asielcentrum.  Ook daarbuiten.

http://www.npd-hessen.de/index.php/menue/63/thema/69/id/2828/Aktuelles.html

Geweld tegen vrouwen is niet het enige probleem.  Christenen op de vlucht voor IS zijn ook in Duitsland niet veilig.  Er zijn nog meer ‘culturele ergernissen’, nl.  over het poetsen van het sanitair: “we willen het hen niet aandoen het vuil van iemand anders te poetsen…” (citaat overheid).

Nvdr: Ook de importsecretaris wordt geconfronteerd met de gewenste “apartheid” in de WTC toren.  Zolang hij geen aparte opvang voor vrouwen en kinderen organiseert, weg van de belagers, zullen zijn geïmporteerden liever in een tentje huizen dan in een verwarmd gebouw.

 

5 gedachten over “Verrijkingsproblemen

 1. “Het is verboden een vrouw: te slagen of te trappen”
  Hmmm…. ik veronderstel dat het eveneens verboden is om een vrouw te slaan?
  (Maar vrouwen mogen wel slagen in examens, hoor!)

  • Vrouwen mogen ook mannen slaan, met de vlakke hand recht in het gezicht nog wel, zoals wekelijks wel ergens te zien op tv, onder luid applaus van vrouwen in vele vlaamse huisgezinnen vlg mij. Ook mogen ze hun messcherpe tongetje ongebreideld gebruiken om mannen (en vrouwen) te vernederen, te beledigen of uit te lachen, zonder dat mannen hen een oorvijg mogen geven, want dat mogen dus alleen vrouwen. En een mannentong is nu eenmaal niet scherp genoeg.
   Zit er dan toch iets rechtvaardigs in de islam? Ter herinnering: op een universiteit in Turkije vond 70% vd VROUWELIJKE studenten het goed dat ook vrouwen een mep mochten krijgen.

 2. Dat is nieuw voor mij ! Is het geweld tegen vrouwen in Duitsland verboden ? Heft Merkel niet gezegd dat ” Der Islam gehort zu Deutschland ” Ze heeft het blijkbaar nog niet goed begrepen waar ze mee bezig is ! Trouwens als ik die joetuubekes van die asielsukkelaars bekijk . Het zijn allemaal venten en die hebben behoeftes om eens goed van hunne grond te gaan . Al dat loslopend wild vraagt erom , hun uitdagende kledij ,die hun lichaamsvormen toont , bovendien , het zijn ongelovigen ….Vooruit mannen den bok op de geit , leve de Islam , leve de Koran , Leve Duitsland , leve de multikul , leve Europa , leve de politiek , vooral de rode en groenen die dat allemaal mogelijk maakte . Nu komen ze , ge moogt niet dit , ge moogt niet dat . Saluu m’n oor en wat gaat ge nu doen . Europa is een pretpark van de Islam geworden , alles is gratis , we krijgen als toetje , zelfs nog een leefloon . Wij doen niets verkeerd volgens onze Koran

   • Neeje , neeje ….ik droeg wel degelijk mijn sombrero !
    Is het niet naar waarheid wat ik schreef . Aanvaarden die vluchtelingen onze wetten , hebben zij respect voor onze levenswijze , onze culuur . Aanvaarden zij de gelijkheid tussen man en vrouw ? Is in hun ogen , een vrouw geen minderwaardig wezen . Zijn de wetten van hun Koran voor hen niet bindend . De wet van Allah staat volgens dat circus , torenhoog boven onze wet , van menselijkheid , verdraagzaamheid en respect . Dat vormt heel het probleem , het zijn geen mensen zoals wij , ze leven nog in de middeleeuwen en zijn door hun laag IQ bijzonder fanatiek , mede als gevolg van hun opvoeding en hun godsdienst . De groten van Europa en hun idiote aanhangers schijnen dat niet te begrijpen , zij zien enkel de hulpbehoevende mens , ze denken niet aan die duizenden euro’s die deze “sukkelaars” aan de maffia hebben betaald voor hun ,zogezegde vlucht . Er zal veel bloedkleven aan de handen van onze geachte Europ beleidsmakers . Zij zullen de geschiedenis ingaan als zwakkelingen , onbekwamen , verantwoordelijk voor menselijke rampen .

Reacties zijn gesloten.