6 gedachten over “Moslims beginnen eigen studentenclub

  1. Zolang ze maar geen zwijnenvlees eten zullen ze de studie aankunnen toch volgens een van de vele zotte en gevaarlijke imams, maar als ze zwijnenvlees eten worden ze dom, dat is bijna onmogelijk om nog dommer te worden als ze al zijn

  2. Premier van Singapore: ‘Hier zijn alle bevolkingsgroepen geintegreerd, behalve de moslims, die houden zich afzijdig’.

  3. Hoe is het mogelijk dat universiteits studenten nog geloven in sprookjes . Ze leren vanalles behalve nadenken en kritisch zijn . Hoeveel godsdiensten zijn er niet en iedereen heeft de overtuiging dat zijn geloof het juiste opperwezen vertegenwoordigd . Ik heb het reeds meermaals geschreven , leef als “mens” die naam waardig dan kun je heel die sprookjeswereld over boord kieperen .

  4. Is Lam Mo Slim … logisch toch. Toen ik destijds studeerde aan de Rijkshandelshogeschool had men de traditionele “niet politieke” studentenclubs die zelf in hun onderhoud moesten voorzien. De Rijkshandelshogeschool veranderde datzelfde jaar in RUCA en vanaf dan kreeg elke studentenclub “werkingskosten” van de universiteit. Eenzelfde bedrag voor elke club ongeacht het aantal leden. Na de socialisten en de liberalen werd door ons VNSU Antwerpen opgericht. We kregen alle drie even veel … Onder ons gedrieen kwamen we op het lumineus idee dat er nog eentje ontbrak nl. een communistische. Die werd opgericht met 1 enkel lid … en kreeg ook zijn “werkingskosten” … die mooi onder ons verdeeld werden … en wij arme studenten konden tenminste een extra pintje drinken. Dat zal spijtig genoeg niet kunnen gezegd worden van de “moslim” studentenclub. Een Halal drankje, wat citaten uit de Koran, jongens en meisjes strikt gescheiden en binnen de kortste keren ruzie in de keet tussen soennieten,sjiieten, allawieten en alle mogelijke andere “…ieten” variaties die dan elk hun eigen clubje kunnen beginnen.

Reacties zijn gesloten.