Kan het erger dan Dutroux?

Het kan.  Daarmee bedoelen we niet IS of Boko Haram.

Zeker 1400 kinderen zijn mishandeld, ontvoerd en verkracht.

Zij werden niet geloofd, genegeerd, onderdrukt.  De autoriteiten wisten ervan; men verkoos de feiten onder de mat te vegen. Schrik voor het verwijt van racisme.  Politie en gemeentebestuur dragen een gemeenschappelijke schuld: “I am deeply sorry”.  Dat heb je met het wegkijken als het om nieuwe inwoners gaat.  Politieke correctheid, politieke schuld.  Wat zijn de misbruikte, gemartelde of vermoorde kinderen met hun ‘sorry‘?  Misdadigers mogen niet geduld worden in een maatschappij, met eender welke huidskleur, met eender welk geloof.  Zelfs niet, ook niet  – vooral niet – als dat geloof pretendeert ‘de vrede’ uit te dragen.

“Een misbruikschandaal in de Engelse stad Rotherham blijkt veel groter dan tot nu toe naar buiten was gekomen. Een onderzoekscommissie heeft vastgesteld dat er tussen 1997 en 2013 zeker 1400 kinderen zijn mishandeld, ontvoerd en verkracht.

Jay ontdekte ook dat bijna alle daders uit de Pakistaanse gemeenschap komen. Dat zou ertoe hebben bijgedragen dat autoriteiten de andere kant op keken. Zowel stadsbestuurders als de politie wilden de “etnische dimensie” afzwakken.”

Lees verder bij NOS

 

8 gedachten over “Kan het erger dan Dutroux?

 1. Het wordt stillekensaan tijd dat de doodstraf terug in voege komt . Individuen die tot zoiets in staat zijn , zijn monsters ,als mens niet direct ,herkenbaar omdat zij ook beschikken over de klassieke kenmerken , ledematen een romp en hoofd . Dat soort moet zo snel mogelijk verdwijnen , inplaats van dure rechtsgang een kogel van 1,20 Euro . Ze beweren wel dat de doodstraf niet afschrikt en dat is nog juist ook

 2. Wat mij verwondert is het gegeven dat deze praktijk maar in één stad gebeurde. Ik ben van mening dat vele Pakistaanse moslim-gemeenschappen deze daden plegen, maar het verzwegen wordt om toch maar de islam en koran in geen slecht daglicht te stellen.

 3. Het gaat hier om een algemeen verspreide “praktijk” in Groot-Brittannië. Dus ook in Schotland. Dagelijks verschijnen er berichten over dergelijke pedofiele praktijken op het internet waaronder bij David Icke Headlines en Aanirfan. Deze praktijken worden al jarenlang in de doofpot gestopt. Een groot deel van het “establishment” is er immers bij betrokken. Hierbij speelt de loge en de “koosjer nostra” ook een belangrijke rol. In de westerse pers wordt dit allemaal doodgezwegen. Deze pedofiele praktijken worden ten andere ook gebruikt door geheime diensten als chantage middel.
  Hoever het kan gaan blijkt uit de moord op Jill Dando, zie bruggetje :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2698820/Murdered-Crimewatch-presenter-Jill-Dando-tried-bosses-investigate-alleged-paeodphile-ring-inside-BBC-no-one-wanted-know.html
  Zie ook de zaak van Jimmy Savile zie bruggetje :http://www.theguardian.com/media/2014/jun/26/jimmy-savile-sexual-abuse-timeline
  De verontwaardiging in de westerse media over Rotherham getuigt dan ook van een verregaande schijnheiligheid, gezien tal van berichten hierover op internet.
  zie o.a. dit bruggetje :http://rt.com/uk/170672-uk-politicians-pedophile-ring/
  Een belangrijke zaak is deze van Elm Guest House :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2272253/Timebomb-Elm-Guest-House-Pop-stars-bishop-politician-appear-list-seized-police-investigating-child-abuse-London-hotel-1980s.html
  zie ook :
  http://ukpaedos-exposed.com/westminster-scandal-114-secret-files-on-paedophile-cases-missing/the-civil-servant-in-the-home-offices-pie-funding-inquiry-and-his-academic-articles-on-boy-love/councillorspolitical-party-affiliated/elm-guest-house-child-sexual-abuse/
  Dit alles is maar een beperkte opsomming, geïnteresseerden kunnen een onuitputtelijk bron aan informatie vinden op internet.
  Het gaat hier dus om een algemeen verspreide “kanker” die doorgedrongen is tot in de hoogste regionen van het land.
  zie de ervaringen van Ted Heath en de gevolgen voor het land!!
  http://thedisclosureproject-steelmagnolia.blogspot.be/2011/11/pm-ted-heath-and-young-boys.html
  De regering van de Iron Lady zat er vol mee :
  http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/07/07/a-big-political-cover-up-of-1980s-pedophile-ring-in-u-k-parliament/
  Er blijft dan nog na te gaan wie er achter de bovenvermelde Pakistaanse bende zat, en wie er werd afgeperst bij de “cliënten”.!!! Het belangrijkste is echter wie er de drijvende krachten waren achter deze “cover-up”.!!!

  • Vermits er tussen dat perverte gebroed nogal wat ‘heren’ lopen die in de adelstand verheven werden en zich nu ‘sir’ mogen noemen, is het hoog tijd dat de queen haar verontschuldigingen aanbiedt aan de slachtoffers en de wereld. Over het bedrag dat ze als schadevergoeding moet betalen kan met de slachtoffers onderhandeld worden. Ze kan een voorbeeld nemen aan de Kerk. Het valt trouwens op hoe groot het verschil is in de wereld verontwaardiging tussen beide feiten.
   De VRT correspondente vertelde ons nog gisteren, in Terzake,
   dat aan heel deze kwestie in Engeland geen ruchtbaarheid gegeven werd omdat ‘dear old England’ niet van racisme beschuldigd wil worden. Het zijn immers merendeel Pakistani die betrokken zijn. En de personen die Lovenaar vermeldt wil men nog veel minder, om niet te zeggen niet, in een slecht daglicht stellen.

 4. Vandaag op Deutschlandfunk gehoord over de Pakistaanse daders : sie könnten natürlich das wahre Opfer einzelner Vertritter aus ihren Reihen sein, weil nun wieder der weisse Racismus befeuert wird!
  Of in het Nederlands :
  het konden natuurlijk ook echte slachtoffers van enkele verdwaalden uit hun rijen zijn omdat nu opnieuw het witte racisme onder vuur wordt genomen.
  Of anders gezegd :
  de Pakistani die zich met kinderporno bezig hielden waren zelf slachtoffer van enkele verdwaalden binnen hun kringen. Laat ons dat aub benadrukken anders laait het racisme tegen witten weer op, witten die, die Pakistani durven beschuldigen.

  • Anna,
   De vraag die men zich bij de zaak van Rotherham moet stellen is:
   “Waarom komt dit uit, en de rest niet”. Het argument “racisme” is m.i. te goedkoop, gezien in de door mij opgesomde dossiers dit argument helemaal niet speelde. Zoals ik al stelde , is het belangrijk te weten wie er achter deze pakistanen schuil gaat, en bijgevolg wie er dan ook betrokken is bij de doofpot gedurende al die jaren??.
   Als een dergelijke zaak van die omvang gedurende al die jaren in de doofpot wordt gehouden, met behulp van de politie, dan moet men de verantwoordelijkheid daarvoor in de hogere regionen gaan zoeken. Het gaat dan om “hogere regionen” die daartoe ook de macht hebben, en de middelen om iedereen in de pas te doen lopen.
   Toeval is hier uitgesloten.
   Waarom komt het nu uit?? Moet er een signaal gegeven worden naar bepaalde cliënten in de zin van “Pas op of..er vallen namen en dan ook foto’s of films..!!”
   Zoals U ook al opmerkte, Anna, heerst er over al de andere zaken een oorverdovende stilte , ook hier bij ons in de media.
   Een verklaring is de betrokkenheid van de loge, zie bruggetje :
   https://www.youtube.com/watch?v=6m-5BUNXfNU
   Er is ook de rol van het uitverkoren volk, zie bruggetje :
   https://www.youtube.com/watch?v=-ObQcgVqEhk
   Toen de kerk werd geviseerd kende de ijver geen grenzen!!
   Men mag ook niet vergeten dat de pedofiliezaken in verschillende landen aan elkaar gelinkt zijn .
   Zie bruggetje :http://www.dailymail.co.uk/news/article-1041818/Email-warning-Madeleine-stolen-Belgian-paedophile-ring-took-weeks-reach-Portuguese-police.html
   Deze pedofiliedossiers zijn dan op hun beurt gelinkt aan andere dossiers zoals bv in de USA de Franklin case gelinkt is aan het Iran-contragate schandaal. zie bruggetje :http://educate-yourself.org/cn/franklincoverupexcerpt.shtml
   Het gaat hier dan ook bij manier van spreken over een levensgevaarlijke materie. Ter info :in de Dutrouxzaak zijn er ook een 20 à 30 personen, naargelang het geval verongelukt of gezelfmoord!!!

Reacties zijn gesloten.