3 gedachten over “De Lijn bespaart…

  1. Die oplossing lijkt me nogal radicaal . Het zou een betere oplossing zijn een eenvoudig bordje te plaatsen aan de ingang van tram of bus ” Verboden Voor Noord Afrikanen” Ik heb tijdens mijn familiebezoek verleden jaar regelmatig gebruik gemaakt van tramlijn “3” waar ik samen gezellig met een pak kopvodden en hun mannelijke soortgenoten naar mijn bestemming reed . Ik heb van heel die troep slechts ene , uno eine …weten betalen of het kaartje ontwaarden !!!! Vermoedelijk was de rest allemaal in bezit van een abonnement maar daar heb ik mijn twijfels over !

    • Ja René, ze hebben een abonnement. Eén wel te verstaan. Onder die kopvod zien ze er toch allemaal hetzelfde uit, dus kunnen ze allemaal hetzelfde abonnement gebruiken…

Reacties zijn gesloten.