Zakkenvullers

Alle gewezen federale regeringsleden hebben aanvraag voor medewerkers ingediend

Alle gewezen leden van de regering-Di Rupo hebben een aanvraag ingediend om geheel of gedeeltelijk gebruik te maken van de twee voltijdse medewerkers waar ze recht op hebben.

Dat antwoordde premier Charles Michel vandaag in commissie op een vraag van Kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang). Als iedereen van de mogelijkheid gebruik maakt, kost dat 1,35 miljoen euro per jaar of ruim 6 miljoen over de legislatuur.

“In deze tijden van besparingen is het absoluut onaanvaardbaar dat er nog medewerkers ter beschikking worden gesteld van oud-ministers die geen enkele bestuursverantwoordelijkheid meer dragen”, zei Pas. Ze vond het “bijzonder tekenend en bijzonder pijnlijk voor de sp.a en de PS dat uitgerekend alle vijf de ministers die hierop een beroep hebben gedaan, twee uit de voormalige Vlaamse regering en nu drie uit de voormalige federale regering, socialisten zijn”.  Lees verder….

Waarmee Helmut Kohls stelling bevestigd wordt: “Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen dan ….”

FVE

2 gedachten over “Zakkenvullers

  1. j’en ai marre des parvenus …daarna begon hij de namen te noemen , wat ongeveer een voilledig uur inbeslag nam

  2. Deze morgen was het koud, toen ik over straat naar mijn werk liep zag ik voor het eerst een rode politicus met zijn handen in zijn eigen zakken.

Reacties zijn gesloten.