Jezidi meisje ontmoet haar ontvoerder in Merkelland… en moet opnieuw vluchten

Niets aan de hand, vinden de Duitse autoriteiten, hij is een asielzoeker zoals jij.

Dit is Ashwag.  Ontvoerd door ISIS in 2014.  Na haar ontsnapping, vluchtte zij naar Duitsland.  Toen ze haar ontvoerder ontmoette in Duitsland, was hij absoluut niet gegeneerd en vertelde haar dat hij alles over haar wist, waar ze woont, met wie ze samen woont…  Hij had haar zelfs in Duitsland kunnen opsporen.

Het meisje heeft angst.  Ze meldde dit bij de politie, die stelde dat men niets kon doen.  De man is een asielzoeker zoals zij, en bovendien heeft hij niets op zijn kerfstok in Duitsland.  Ze kreeg een telefoonnummer in de hand gedrukt “voor het geval ze hem nog ergens tegenkomt”.  Ze stelt dat zij niet alleen staat hiermee.  Meerdere Jezidi meisjes hebben hun ontvoerder/verkrachter in Duitsland ontmoet.

Kafka in Merkelland.  Waar ontvoerders, terroristen, dieven, moordenaars, verkrachters de hand boven het hoofd gehouden worden.

Nadat deze video grote ophef veroorzaakte in Duitsland en via het internet de rest van de wereld bereikte, volgde deze mededeling:

Als antwoord op

Das Landeskriminalamt Baden-Württemberg hat am 13.03.2018 die Ermittlungen zu dieser Sache übernommen. Sie können derzeit nicht fortgeführt werden, da die Zeugin für Rückfragen aktuell nicht erreichbar ist.

(DW)

Ashwag is opnieuw moeten vluchten voor dezelfde IS-terroristen die haar en haar volk in haar eigen land belaagden.  Zij is ergens ondergedoken buiten Duitsland.

 

 

 

2 gedachten over “Jezidi meisje ontmoet haar ontvoerder in Merkelland… en moet opnieuw vluchten

    • … ???… Heeft dat Jezidi meisje ergens in de buurt van Francken toevlucht gezocht?

Reacties zijn gesloten.