Integratie?

STOP1 IndianenWie komt er hierheen voor een beter leven?  Wie weigert zich te integreren?  Wie heeft er steeds kritiek op onze cultuur, onze gebruiken, onze wetten?  Als we nog meer op onze buik gaan liggen, geraken we niet meer recht.

Voor en alles en nog wat willen ze subsidies.  De multicul wil betaald worden.  Maar als het erop aankomt, dan krijgen zij wel geld bijeen.  “Crowdfunding” ofte bedelen bij geloofsgenoten.    Je moet het hen nageven: ze hebben een samenhorigheidsgevoel waar wij jaloers op zijn. Eens het gebouw aangekocht, mogen de Vl. en Fr. gemeenschappen opdraaien voor de werking.  Met deze subsidies financieren wij onze eigen ondergang.

Nieuwe islamitische school in Vorst via crowdfunding
Het islamitische centrum El Hikma (‘De Wijsheid’) heeft via crowdfunding, zowel op de ‘klassieke’ als de online manier, 1 miljoen euro ingezameld. Daarmee koopt het een gebouw in de Sint-Denijsstraat in Vorst aan, waar ze een nieuwe islamitische basisschool zullen openen.  Lees verder…

Het is niet de eerste islamitische school en het zal ook niet de laatste zijn.

Eerste islamitische middelbare school van België opent in Schaarbeek
De Franse Gemeenschap heeft dan toch groen licht gegeven voor een eerste erkende islamitische middelbare school in België. De vzw die nu al de lagere school La Vertu op de Haachtsesteenweg in Schaarbeek uitbaat, wilde er al een paar jaar ook een middelbare school openen.  Lees verder…

Honderden kinderen op wachtlijst moslimscholen
De drie gesubsidieerde islamitische lagere scholen in Brussel kunnen het aantal aanvragen niet meer slikken. Honderden kinderen staan op de wachtlijst. ‘We geven dezelfde waarden door als op een jezuïetenschool in de jaren vijftig.’

Al-Ghazali in Etterbeek, La Plume in Molenbeek en La Vertu in Schaarbeek krijgen zo veel aanvragen dat ze zelfs geen inschrijvingen op de wachtlijsten meer aanvaarden.   Lees verder…

Het zou interessant zijn eens een proef op de som te nemen of leerlingen met een andere religie ook dezelfde tegemoetkomingen zullen krijgen in een islamitische school als bij het  katholiek onderwijs.  Het Vlaams Belang trok vijf jaar geleden aan de alarmbel:

FT

10 gedachten over “Integratie?

 1. Dezelfde waarden als eertijds in een jezuïtenschool ? Zou het dan toch juist zijn zoals in het oud-Vlaams gezegde: Apen apen apen na ?

 2. We gaan er op vooruit met een regering met de NBA als grootste partij In plaats van een onafhankelijk Vlaanderen krijgen we een islamitisch België Met dank aan de NBA

 3. Semieten zijn de mosterd gaan halen bij andere Semieten. Zij zagen dat een dertigtal joodse scholen in Antwerpen bloeien, waarvan de meeste gesubsidieerd, en wagen het er nu zelf op. Of de joodse scholen in Brussel, waaronder de Maimonides, intussen hun schulden kwijt zijn werd ons na hun geweeklaag niet verder medegedeeld.
  Waarom aanvaarden we zonder boe of ba joodse scholen, die het met de opgelegde leerstof niet zo nauw nemen en die we ook betalen, en staan we op de achterste benen bij moslimscholen?
  Vind het ok dat ze uit onze scholen verdwijnen, zolang we maar niet moeten opdraaien voor de kosten. Maar vermits de joodse gesubsidieerd worden zal mijn opmerking wel discriminatie zijn, zeker?

  • Een kleine nuance, Anna: hoeveel joden wonen er hier? Hoeveel last veroorzaken zij? In een joodse buurt kan ik probleemloos op straat lopen ‘s avonds. Ik zie moslims niet met Kerstmis vrijwillig een handje toesteken. Joden in Antwerpen zijn eerder een folkloristisch gegeven. Of ze nu een keer in het jaar in de vijver van het stadspark springen of niet.
   Trouwens, de levensstijl van de orthodoxe joden hier is voor de grote meerderheid der “normale” joden even lachwekkend als voor ons.

   • Volgens officiële bronnen 20.000 in Antwerpen en die hebben meer dan 30 synagogen en 30 scholen + een joodse schepen van onderwijs, Marinower + de nodige subsidies. Rijkelijk bedeeld zou ik zeggen.
    Het gaat hier niet om de last maar om de twee maten en gewichten.
    De last die we van joodse kant hebben is van een heel andere aard, woeker zou je het kunnen noemen verspreid over wereldbanken en hun dochters.

    • Over het Athénée Maimonide te Brussel :
     l’ Athénée Maimonide N’ ACCEPTE PAS D’ ENFANTS ISSUS DE MARRIAGES MIXTES ni ceux dont l’ un des parents a été converti par une communauté libérale. (www.shalom-magazine.com)

     Al ooit meegemaakt dat een atheneum leerlingen zou weigeren op basis van hun geloof? Kan me voorstellen wat een golf van protest dit zou veroorzaken.
     In de twee overige joodse scholen in Brussel, Beth Aviv en Ganeou + in die van Antwerpen gaat het er niet anders aan toe. JE KOMT ER NIET IN.
     Ik voel me geroepen om dit systeem te verdedigen zolang OOK AAN ONS DAT RECHT WORDT VOORBEHOUDEN.

 4. Sinds Frank Vanhecke tegenover Jewish News in okt. 2008 verklaarde : I am one of Israel’s staunchest defenders en FDW samen met Wilders en Strache in 2010 in Jeruzalem de Jeruzalem Verklaring ondertekenden, lijkt het wel of elke kritische stelling of artikel tegenover Israël en de joodse gemeenschap uit de VB bladen en blogs geweerd worden. Naar een artikel over de ervaringen van de Duitse benedictijnen priester Nikodemus Schnabel dat ik vandaag in Junge Freiheit las is het vruchteloos zoeken.
  ‘In Israel sind christenfeindliche Handlungen durch jüdische Nationalisten und Extremisten weit verbreitet. Gelegentlich werden Anschläge auf Kirchen verübt, öfter aber Christen als Ausdruck der Verachtung angespuckt, da werden auch immer wieder Graffiti mit Hassparolen an kirchlichen Geäuden entdeckt und christliche Grabsteine zerstört.’ (In Israël zijn vijandige handelingen door joodse nationalisten en extremisten tegenover christenen wijd verbreid. Occasioneel worden aanslagen op kerken uitgevoerd, meer echter christen, als uitdrukking van verachting, bespuwd, daar worden ook telkens opnieuw graffiti haatparolen op kerkelijke gebouwen ontdekt en christelijke graven vernield)
  Ondanks het feit dat er bepaalde joodse vrienden hun solidariteit betuigen, ging de priester in zijn artikel verder, wordt door de overheid niets ondernomen om deze zaken strafrechtelijk te vervolgen en de daders ter verantwoording te roepen.

  Ik woon niet in Jeruzalem, zoals de priester, maar in Antwerpen en kan over dat spuwen uit eigen ervaring getuigen, zowel op kerken als op lijkwagens met een kruis .

  • Anna,
   De nagel op de kop. Sinds de zo gezegde rechtse en nationalistische partijen hun ziel aan de duivel hebben verkocht, moeten ze zwijgen.
   Dit geldt ook voor de “alliantie” in het EUSSR parlement.
   Men moet niet alleen zwijgen,maar op de koop toe nog de leugens van de “meesters” herhalen, om de aandacht van de samenzweerders af te leiden.
   Dit geldt ten andere nog meer voor de N-BA.
   Enkele vragen :
   1. Wie heeft hier de deuren opengezet voor deze invasies ,
   2.Wie stemt er wetten om dit allemaal mogelijk te maken,
   3. Wie stemt er wetten om het verzet tegen deze invasies het zwijgen op te leggen, via de zo gezegde “haatmisdrijven”,
   4. Wie eist en krijgt een voorkeursbehandeling als men dan op zijn beurt slachtoffer is van dit geïmporteerd soort??
   5.Wie bezet er machtsposities in tal van partijen en ook in de vrijmetselarij??
   6. Wie controleert de media??
   Wat dit ” pseudo uitverkoren volk” (in feite afstammelingen van de Khazaren) denkt over de goyim=cattle=vee , staat in de Talmud, en kan geïllustreerd worden met een citaat uit onverdachte bron :
   WAYNE MADSEN REPORT 07.10.2013
   MIDDLE EAST
   New York Times silent on past comments of Sephardic chief Rabbi Ovadia Yosef, who died at 93, in Israel. Yosef said: “Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel…Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat … With gentiles, it will be like any person – they need to die, but [God] will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant… That’s why he gets a long life, to work well for this Jew.” Netanyahu on Yosef: “The Jewish people have lost one of the wisest men of this generation …Rabbi Ovadia was a giant in Torah and Jewish law and a teacher for tens of thousands.
   (=einde citaat). Ze moeten zich daar dan ook elke dag een breuk lachen met al de “nuttige idioten”, die zich het vuur uit de sloffen lopen om de zelf koord te kopen en te betalen, waarmee ze zich gaan moeten ophangen!!!
   Over deze zelfvernietiging :
   http://henrymakow.com/2015/06/The-Illuminati-Jewish-Plan-for-European-Genocide%20.html
   Over een reeds uitgevoerde genocide in de USSR :
   http://henrymakow.com/2015/04/aleksander-solzhenitsyn.html
   Over de samenzwering(uit joodse bronnen zelf):
   http://henrymakow.com/the-devil-and-the-jews.html
   Over het verzet uit joodse kringen zelf tegen deze samenzwering :
   http://henrymakow.com/henry_h_klein_jewish_martyr_fo.html
   Ik citeer het begin van de tekst :
   “In his courageous defence of American patriots in
   the wartime sedition trials, Klein exposed the cancer
   that is devouring the world today.
   Klein said: “Communists control not only our government but our politics, our labor organizations, our agriculture, our mines, our industries, our war plants and our armed encampments….Anti semitism is a racket…”
   – See more at: http://henrymakow.com/henry_h_klein_jewish_martyr_fo.html#sthash.ZpEpDeKK.dpuf
   Over een andere joodse verzetsman :
   http://henrymakow.com/the_book_the_bankers_made_disa.html
   http://henrymakow.com/2014/09/Myron-Fagan-Sounded-Alarm-in-1967.html
   Met het oog op de beschuldigingen van anti-semitisme, een analyse van Henry Makow , een canadese jood :
   “”Makow Comment:
   “Anti Semitism” is a red herring, a disingenuous attempt to disarm opposition by portraying political opposition as racial prejudice and bigotry.
   Organized Jewry has a political program synonymous with the Rothschild satanic world government agenda. This agenda incorporates the political and economic Establishment in the West. Masonic Jews, their Freemason allies, and many dupes, are prominent in advancing this agenda in politics, education, business and the media.
   Individual Jews are no more culpable for this agenda than ordinary Americans or Europeans whose governments serve as sock puppets for the Illuminati agenda. But just as the victims of CIA drone attacks would be justified in being “anti American,” so it is reasonable for people to be “anti Semitic” if Jews and Jewish organization are instrumental in advancing the NWO agenda.
   We must take the “anti Semitic” smear away by owning it.
   In the past, many legitimate anti-Semitic political movements protected Christian religion, race, nationality and family from the dissoluble effect of Rothschild social engineering. For example, Karl Luegar, the Christian Democratic Party “anti-Semite” Mayor of Vienna from 1897 to 1910 is considered one of the best Mayors the city ever had .
   We are not racial anti-Semites who condemn individuals because of an accident of birth. Many Jews are not Rothschild toadies, just as most Americans do not support their government’s satanic war policies.blame.jpg
   Nonetheless, as long as most Jews push the NWO agenda, (as Liberals, Socialists, Neo Cons, Communists, Zionists and Feminists) and the rest refuse to speak out, all inevitably will be tarred. Jews need to know that unwittingly, they are a Trojan Horse for a pretty nasty scenario. This is true also of Freemasons and to a lesser extent people in general. The same folks that control organized Jewry, control everything else. They’re central bankers and everything requires money.
   We can counter the Pavlovian programming by saying “the political agenda of organized Jewry is Illuminati world tyranny, and if its ‘anti-Semitic’ to oppose the NWO, then I’m proud to be an anti-Semite!”
   Until we stop being Pavlov’s Dogs, they’ll continue to get away with murder, literally.
   Related-
   Makow – The Riddle of Anti Semitism
   Anti-Semitism and its use as a modern ideological weapon
   Anti Semitism = What Organized Jewry hates to hear
   RT accused of Anti Semitism
   – See more at: http://henrymakow.com/anti-semitism_is_mind_control.html#sthash.ocRhIfbh.dpuf
   Het voormelde citaat van Henry Makow geeft dan ook een duidelijk inzicht in de ganse problematiek. Het gaat hier immers niet alleen om de islam en de vreemdelingeninvasies.. maar om een gans arsenaal van wapens die worden ingezet tegen onze westerse beschaving. Hierbij is het dan van belang te weten wat er juist gaande is en wie hier werkelijk voor verantwoordelijk is, en wat het uiteindelijk doel is van deze samenzwering.(=en dat is de NWO naar sovjet model).

   • Je moet wel tot de conclusie komen dat onze ‘regeerders-marionetten’ fatalistische neigingen hebben. Ik zou hun handelingen volkshaat noemen als ik geen talloze bewijzen zou hebben dat ze niet uit wreedheid handelen maar uit een grenzeloze onwetendheid en lichtzinnigheid.

   • @ Lovenaar

    ‘NWO naar Sovjet model’
    en die hebben uit dat model geleerd. Een bewijs daarvoor vond ik in het boek van Salykow ‘Pompadour und Pompadourin’. De man was een tijdgenoot van Dostojevski en Toergenjev en net als zij van adel en niet arm. De twee laatsten hebben door hun schrijven de Tsaar bewogen om de lijfeigenschap af te schaffen en Salykow heeft maatschappelijk door zijn Pompadour und Pompadourin iets teweeg gebracht.
    Ik las hem terug omdat Poetin hem terug in mijn belangstelling had gebracht door het promoten van grote historische werken door grote schrijvers.
    Salykow trekt satirisch ten strijde tegen de begoede gouverneurs en hogere ambtenarij. Samengevat kwam het hier op neer : breek u niet de kop over de wetenschap, verdiep u niet in die dingen, laat andere zich daarmee bezig houden het is niet uw zaak, uw enige taak is om papieren te ondertekenen.
    Het boek in mijn bezit werd in 1951 door de Prawda uitgeverij in Moskou in het Duits uitgegeven. Met veel genoegen denk ik, want in het nawoord staat dat de heersende klasse in het kapitalistische Westen nog allemaal Pompadoure zijn. Ik vrees vandaag dat de man die het nawoord schreef, S Makaschin, hoe langer hoe meer gelijk krijgt. Maar daar was het hem niet om te doen, hij wou de liquidaties rechtvaardigen. Hij schrijft dat onder de Bolschewiki helaas nog Pompadouri voorkwamen en de leiders van firma’s, kolchozen en sovchosen niet altijd bolsjewistisch handelen. Daarom diende het boek van Saltykow als leidraad om de Pompadouri onder de Bolschewiki te liquideren.
    Saltykows boek werd misbruikt voor hun agenda.

Reacties zijn gesloten.